Son Dakika... Fenerbahçe'nin yeni başkanı belli oldu

Son Dakika... Fenerbahçe'nin yeni başkanı belli oldu
Fenerbahçe'deki Seçimli Yüksek Divan Kurulu Toplantısı sona erdi. Fenerbahçe'nin yeni Divan Kurulu Başkanı belli oldu.

Fenerbahçe'nin yeni başkanı belli oldu. Fenerbahçe'nin resmi X hesabından yaptığı bir paylaşımda, Seçimli Yüksek Divan Toplantısı'nda gerçekleştirilen oylamada, Fenerbahçe'nin yeni Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu seçildi.

Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada ise, Faruk Ilgaz Tesislerinde gerçekleştirilen oy verme işleminde kullanılan 1529 oyun 1177’sini alan Şekip Mosturoğlu, Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı seçildi.

xxx.jpg

Divan Kurulu Başkanı olmak için seçime katılan Sevil Becan 265, Nihat Tokat ise 87 oy alarak seçim noktalandı.

Seçim sonrası kürsüde konuşma yapan eski Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar'ın hemen ardından Fenerbahçe Başkanı Ali Koç kürsüye çıkarak, görev süresi dolan Uğur Dündar'a bugüne kadar yaptıkları için teşekkür etti.

ŞEKİP MOSTUROĞLU KİMDİR?

Şekip Mosturoğlu 20 Nisan 1966'da İstanbul'da dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. Eski hakem Cem Papila ile aynı dönemden mezundur.

TFF'de 1997 ile 2004 yılları arasında Haluk Ulusoy yönetiminde hukuktan sorumlu yönetim kurulu üyesi olarak görev aldı. 2004 ile 2006 yılları arasında da Levent Bıçakçı başkanlığında Türkiye Futbol Federasyonu Asbaşkanı olarak futbolun her zaman içinde kaldı.

2006 yılında Aziz Yıldırım yönetimindeyken Fenerbahçe'nin Asbaşkanı oldu. 3 Temmuz sürecinde Aziz Yıldırım ve İlhan Ekşioğlu ile birlikte tutuklu olarak yargılandı ve 8 ay boyunca cezaevinde kaldı. 1 yıl 10 ay hapis cezası aldı ancak Yargıtay, cezayı onamayınca beraat etti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.