Sokaktan kedi toplayıp öldüren şahıs gözaltında

Sokaktan kedi toplayıp öldüren şahıs gözaltında
İzmir'de bir şahıs, sokaktan topladığı kedileri eve götürüp öldürdüğü şüphesi bulundu. Şüpheli şahıs, operasyonla alındı.

Karşıyaka'da bir apartmanda yaşayan K.K. (37) isimli şahıs, apartmanın bahçesindeki kedileri döverek ve boğarak öldürdüğü iddiasıyla polis tarafından yakalandı. Olay, Latife Hanım Mahallesi'ndeki bir apartmanda dün akşam saatlerinde meydana geldi. Apartman sakinleri, bahçede kedi cesetleri gördükten sonra güvenlik kameralarını inceledi. Kameralarda, K.K.'nin kedileri şiddet uygulayarak ve boynundan tutarak eve götürdüğü görüldü. Bunun üzerine durumu polise bildiren apartman sakinleri, K.K.'den davacı oldu.

Polis ekipleri, olay yerine gelerek K.K.'nin kapısını çaldı. Ancak kapıyı açmayan şüpheli, polise direndi. Savcılığın talimatıyla kapı çilingirle açıldı ve K.K. gözaltına alındı. Polis aracına bindirilirken, bir vatandaş tarafından yumruklanan K.K., gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı. K.K.'nin sorgulanmak üzere emniyete götürüldüğü öğrenildi.

Öte yandan, bahçede bulunan ölü kediler, polis ekiplerince delil torbasına konularak Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. K.K.'nin daha önce de eşine şiddet uyguladığı ve hakkında uzaklaştırma kararı bulunduğu belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.