Skoda’dan otomotiv sektörünü altüst edecek kampanya ‘Son model araç sahibi olmak isteyenler dikkat’

Skoda’dan otomotiv sektörünü altüst edecek kampanya ‘Son model araç sahibi olmak isteyenler dikkat’
Otomotiv devi Skoda, son model araç sahibi olmak isteyenler için Mart ayı boyunca geçerli olan dev kampanyasını başlattı.

Otomotiv devi Skoda, Türkiye’deki otomotiv sektöründe uzun bir süredir devam eden krizi, durgunluğu kendi lehine çevirmek, insanları son model araç sahibi yapmak ve satışlarını arttırmak için pazar araştırmalarına ara vermeden devam ediyor.

Skoda, bu kapsamda gerçekleştirdiği çalışmaları neticesinde Mart ayı boyunca geçerli olan, dev kampanyasını başlattı.

Skoda’nın gerçekleştirdiği pazar araştırmaları neticesinde, Mart ayının sonuna kadar devam edecek olan kampanyasını başlattı ve resmi internet sitesinden de bu dev kampanyayı 2024 model araç sahibi olmak isteyenler için resmen duyurdu.

Bu kampanyanın asıl amacı, otomotiv sektöründe uzun bir süredir yaşanan krize rağmen satışların arttırılması ve potansiyel müşterilerini bu kampanyalarla cezbederek sıfır kilometre araçlarının satış miktarının arttırılması.

Skoda, başlattığı bu kampanyayı ülkemizde çok sevilen modellerden biri olan ‘OCTAVİA’ için Mart ayının sonuna kadar geçerli olacak şekilde hazırladı.

Otomotiv sektöründe ses getirecek olan bu kampanya, 2024 model araç sahibi olmak isteyenlerin dört gözle beklediği büyük fırsat olabilir.

Resmi internet sitesinde de yayınlanan bu kampanya, sıfır kilometre bir ‘OCTAVİA’ sahibi olmak isteyenler tarafından yoğun ilgi görmekte.

Skoda, başlattığı bu dev kampanya kapsamında, ‘OCTAVİA’ modelinde fiyatları aşağıya indirdi. 1.509.900TL’den başlayan fiyat etiketini görenler soluğu Skoda bayisinde alıyor.

Skoda’nın başlattığı bu büyük kampanyanın tüm detaylarını öğrenmek isteyenler, Skoda’nın resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.

GÜNCEL FİYATI VE TEKNİK ÖZELLİKLERİ

ekran-alintisi-jpg3.jpg

ekran-alintisi-jpg4.jpg

ekran-alintisi-jpg5.jpg

ekran-alintisi-jpg6.jpg

ekran-alintisi-jpg2.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.