Skoda'dan otomotiv piyasasına farklı bir boyut kazandıracak kampanya

Skoda'dan otomotiv piyasasına farklı bir boyut kazandıracak kampanya
Otomotiv devi Skoda, sıfır kilometre SUV sahibi olmak isteyenler için Ocak ayında geçerli olan dev kampanyasını başlattı.

Otomotiv devi Skoda, ülkemizdeki otomotiv sektöründe bir süredir yaşanan durgunluğu kendi lehine çevirmek, yeni yılda insanları sıfır kilometre bir SUV sahibi yapmak için pazar çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Skoda bu kapsamda gerçekleştirdiği pazar araştırmalarının sonunda Ocak ayı boyunca geçerli olan, otomotiv sektörüne farklı bir boyut katacak bir kampanyaya imza attı.

Skoda’nın gerçekleştirdiği araştırmalar neticesinde, Ocak ayı boyunca geçerli olan kampanyasını başlattığını resmi internet sitesinden de duyurdu. Bu kampanyayı geniş bir aile aracına sahibi olmak isteyen potansiyel müşterilerini cezbedecek şekilde hazırladı.

Kampanyanın amacı, otomotiv sektöründe yaşanan krize rağmen satışlarını arttırmak, yeni yılın başında insanlara en uygun fiyat ve kampanya yoluyla sıfır kilometre bir SUV sahibi yapmak.

Skoda, başlattığı bu kampanyayı geniş ailelerin en çok tercih ettiği SUV modellerinden biri olan ‘KAROQ’ için Ocak ayının sonuna kadar geçerli olacak şekilde hazırladı. Otomotiv piyasasına farklı bir boyut kazandıracak bu kampanya, sıfır SUV sahibi olmak isteyenler için büyük bir fırsat. Kampanya, sıfır kilometre ‘KAROQ’ sahibi olmak isteyenler tarafında yoğun ilgiye maruz kaldı.

Skoda’nın başlattığı bu dev kampanya kapsamında, ‘KAROQ’ sahibi olmak isteyenler için 1 milyon 699 bin 900 TL’den başlayan avantajlı fiyatı ile sunuluyor. Ayrıca 150 bin TL 12 ay vadeli, faizsiz kredi imkanını da kapsıyor.

GÜNCEL FİYATI VE TEKNİK ÖZELLİKLERİ

ekran-alintisi5.jpg

ekran-alintisi6.jpg

ekran-alintisi7.jpg

ekran-alintisi8.jpg

ekran-alintisi9.jpg

ekran-alintisi10.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.