Siyaset gündemine bomba gibi düştü 'AKP'den Mansur Yavaş'a teklif gitti'

Siyaset gündemine bomba gibi düştü 'AKP'den Mansur Yavaş'a teklif gitti'
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a 31 Mart yerel seçimlerinde AKP'den aday olması için teklif gittiği iddiası siyaset gündemine bomba gibi düştü.

Politika gündemini karıştıran 'Mansur Yavaş'a AKP'den adaylık teklifi aldı' iddiası ise gazeteci Deniz Zeyrek'ten geldi.

Yerel seçimler öncesi partilerin aday yarışına girdiği şu günlerde çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. Yıllardır Ankara'da siyaset gündeminin nabzını tutan Sözcü'den Deniz Zeyrek AKP’nin Mansur Yavaş’a Ankara Büyükşehir Belediye başkan adaylığı için teklif götürdüğünü açıkladı.

31 Mart Yerel Seçimleri yaklaşırken, AKP’nin Ankara için Büyükşehir Belediye Başkanı için net bir isim açıklaması başkan adayı arayışının henüz bitmediği şeklinde algılanmıştı. Deniz Zeyrek AKP'nin şu an ki CHP'nin Ankara Büyükşehir Başkanı Mansur Yavaş'ın peşine düşerek Ankara'da seçimden galip çıkmayı düşündüğünü öne sürdü.

mansur-yavas.jpg

Sözcü TV’ye yayında açıklamalarda bulunan Deniz Zeyrek, AKP’nin aday olması için Mansur Yavaş’a teklif götürdüğünü ancak Yavaş’ın bu teklifi geri çevirdiğini söyledi.

AKP, BİZDEN ADAY OLUN DEDİ

Deniz Zeyrek, açıklamasında kapalı kapılar ardından AK Partililerden Mansur Yavaş'a 'Bizim adayımız olun' denilerek teklif götürüldüğünü ancak teklifin kabul görmediğini belirtti. Deniz Zeyrek, "Şimdi bu bilgiyi yalanlayacaklar, çünkü kabul edilmedi" diye konuştu.

denizzeyrek.webp

MASUR YAVAŞ’IN CHP’DEN İSTİFA EDECEĞİ İDDİASI GELMİŞTİ

Dün CHP Merkez Yürütme Kurulu'nun sevilen oyuncu Erdal Beşikçioğulu'nu Ankara Etimesgut Belediye Başkan adayı olarak seçmesinin ardından Mansur Yavaş'ın bundan rahatsız olduğu ve 'istifa ederim' dediği öne sürülmüştü. Ancak CHP'den Erdal Beşikçioğlu'nun adaylığının kriz yarattığına dair bir açıklama gelmedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.