Sinem Kobal'dan kızı Lalin ile paylaşım! Anne kız pozuna beğeni yağdı

Sinem Kobal'dan kızı Lalin ile paylaşım! Anne kız pozuna beğeni yağdı
Selena dizisi ile hafızalara kazınan Sinem Kobal, 2016 yılında Kenan İmirzalıoğlu ile dünyaevine girdi. Sosyal medyayı aktif kullanan Kobal, yeni paylaşımlarda bulundu. Kızı Lalin'i paylaşan Kobal'ın pozuna beğeni yağdı.

Aslı ERDOĞAN / KAMU SON HABER

Meslektaşı Kenan İmirzaloğlu ile 2016 yılında dünyaevine giren oyuncu Sinem Kobal; kızları Lalin'i 2020'de, Leyla'yı ise 2022'de kucağına alarak iki kez anne olmanın mutluluğunu yaşamıştı.

Kenan İmirzalıoğlu ile evli olan ve iki çocuk annesi olan Sinem Kobal, doğum kilolarından hızla kurtularak eski formuna geri dönmüştü.

İki çocuk sonrası yeniden gecelerde de boy göstermeye başlayan Sinem Kobal fit hali ile övgüleri topluyor.

Sinem Kobal, büyük kızı Lalin ile sarılarak verdikleri bir pozu sosyal medya sayfasından yayınladı.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Son dönemde tatil pozlarıyla dikkat çeken Sinem Kobal, 6 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla adından söz ettirdi. Kızı Lalin'e sıkı sıkı sarıldığı bir kareyi sayfasının hikayeler bölümünden yayınlayan Kobal, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

İŞTE O PAYLAŞIM

sii.jpg

Sinem Kobal 22 ailesi

SİNEM KOBAL KİMDİR?

14 Ağustos 1987 tarihinde İstanbul’da doğdu. Rize, Hemşinli bir ailenin kızıdır. Babası inşaat mühendisi, annesi ise ev hanımıdır.

Kobal, dört yaşında Yıldız Alper bale okulunda başladığı bale eğitimine sekiz yıl devam etmiştir. Royal Akademi'den diplomasını almıştır. İSTEK Vakfı Özel Acıbadem Lisesinden mezun olmuştur. Başarılı bir öğrenci olan Sinem Kobal, ortaokulda öğrenci iken, voleybol takımıyla ikincilik ve step birinciliği kazanmıştır. Şimdi ise latin dansı ve Aikido sporu yapmaktadır.

Dormen Tiyatrosunda aldığı eğitimle sanat hayatına giriş yapmış, henüz 13 yaşındayken ilk kez "Dadı" adlı televizyon dizisinde rol almaya başlamıştır. Daha sonra bir sezon da Uygur Tiyatrosu'nda çalışmıştır.

2003 yılında Star TV'de yayımlanan başrollerini Ali Sürmeli ve Gülben Ergen'in paylaştığı Hürrem Sultan dizisinde "Ayşe" karakterini canlandırmıştır.

Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne ve Gösteri Sanatları Bölümü mezunudur.

2006-2009 yılları arasında atv’de yayımlanmış olan Selena adlı bir fantastik dizide "Selena" adlı bir karakteri oynamıştır. Akatlar Kültür Merkezi'nde yapılan "Jetix Çocuk Ödülleri Ödül Töreni"nde başrolünü oynadığı Selena dizisi "En Sevilen Yerli Televizyon Dizisi" seçilmiş, Sinem Kobal ise yine bu törende "En Sevilen Türk Kadın Oyuncu" seçilmiştir.

2010 yılının yaz aylarında Kanal D'de yayınlanmaya başlayan daha sonra Star TV'de yayımlanan Küçük Sırlar dizisinde "Su" karakterini canlandırdı.

5 Şubat 2010 tarihinde Romantik Komedi filminde "Didem" karakterini canlandırdı. 14 Şubat 2013'te ise Romantik Komedi 2 vizyona girdi, bu filmde Kobal aynı rolü tekrarladı.

14 Mayıs 2016 tarihinde ünlü oyuncu ve sunucu Kenan İmirzalıoğlu ile evlendi. Bu evlilikten 2020 yılında Lalin ve 2022 yılında Leyla adını verdikleri kız çocukları dünyaya geldi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.