Sinan Oğan Kılıçdaroğlu ziyareti sonrası açıklama yaptı

Sinan Oğan Kılıçdaroğlu ziyareti sonrası açıklama yaptı
Ata İttifak'ı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti.

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu''nu parti genel merkezinde ziyaret ederek, "seçim güvenliği" konusunu görüştü.

Oğan ve Kılıçdaroğlu''nun CHP Genel Merkezi''ndeki görüşmesi yaklaşık 25 dakika sürdü. Toplantının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Oğan, şunları söyledi:

"Bugün seçim güvenliği ile ilgili endişelerimizi paylaşmak için kendisini ziyaret ettik. Kendisinin Millet İttifakı olarak yaptıkları çalışmalardan bahsettiler. Karşılıklı veri alışverişinde bulunmak için arkadaşları görevlendirdik. Bu seçimin selameti için bundan sonra da diyalog kapılarını açık tutacağımızı ifade ettik. Seçmen listesinde oldukça fazla sayıda Suriyeli, Iraklı, Afganistanlı, Pakistanlı, başka bölgelerden seçmenlerin olduğunu tespit ettik. Bu yönde endişelerimiz var.

Diğer endişe kaynağımız: Deprem dolayısıyla bölgeyi terk eden 2 milyonun üzerinde seçmenin sadece 450 bininin kayıt altına alınması. Yani oy kullanacak noktaya getirilmesi. Ama 1 milyon 626 bin seçmenin kayıt yaptırmamış olmasıdır."

Ayrıntılar Geliyor... 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.