Silifke'de asfalt çalışmaları sürüyor

Silifke'de asfalt çalışmaları sürüyor
Mersin'in Silifke ilçesinde Büyükşehir Belediyesince sürdürülen asfalt çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Bu çerçevede Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri farklı zamanlarda farklı kurumların yaptığı altyapı çalışmaları nedeniyle bozulan yollardan dolayı serzenişte bulunan vatandaşlara kulak vererek, Celal Bayar Caddesini yeniden sıcak asfalt ile kapladı. 2 bin 100 metrelik yolu bir hafta gibi kısa bir sürede baştan sona yenileyen ekipler, bölge sakinlerinin de takdirini kazandı. Ekipler, 2 bin 100 metrelik yol için 4 bin 800 ton sıcak asfalt kullandı.

“GÜZEL BİR YOL YAPILDI, VATANDAŞ DA MEMNUN”

Mersin Büyükşehir Belediyesi Silifke Koordinasyon Müdürü Atilla Erden, yolda yapılan çalışmanın detaylarını vererek, “Bizim için çok önemli bir yoldu. Silifkemizi bağlayan dört ana yolumuz var. Bu dört ana yolumuzun bir tanesi Celal Bayar Caddesi. Celal Bayar Caddesinde güzel bir çalışma oldu. Toplam yol uzunluğumuz 2 bin 100 metre. 4 bin 800 ton sıcak asfalt kullandık. Vatandaş da çok memnun. Oldukça güzel bir emek sarf edilerek güzel bir yol yapıldı” dedi.

Göksu Mahallesi Muhtarı Ahmet Serin ise farklı kurumların çalışmaları nedeniyle yolun sık sık deforme olduğunu söyleyerek, “Vahap Başkanımız çok güzel bir çalışmanın sonucu yolu bize teslim etti. Memnunuz, teşekkür ederiz. Halkımız, muhtarlığıma gelip, çalışmalarından dolayı Vahap Başkanımıza çok teşekkür ediyorlar. Sadece yol değil, altyapı, yem dağıtımı gibi hizmetlerden halkımız çok memnun” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.