Sezonun ilk maçı Avrupa Kupası'nda olacak

Sezonun ilk maçı Avrupa Kupası'nda olacak
UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda sahasında Zimbru Chisinau takımıyla karşılaşacak Fenerbahçe, yeni sezonun ilk maçına Avrupa kupalarında çıkacak.

Ebrar Kadir TABAN / KAMU SON HABER

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda rakibi Moldova ekibi Zimbru Chisinau olacak. Fenerbahçe’nin ev sahipliği yapacağı maç Ülker Stadyumu’nda oynanacak. Mücadele yarın akşam saat 21.00’de başlayacak. Bu maçın rövanşı 1 Ağustos Salı günü oynanacak. Turnuvaya 1. Eleme Turu’ndan başlayan Zimbru, San Marino takımı La Fiorita’yı 1-1 ve 1-0’lık skorlarla eleyerek üst tura yükselmişti.

AVRUPA’DA 255. MAÇ

Fenerbahçe, Avrupa kupalarında bugüne kadar 254 kez boy gösterdi. 95 maçta galibiyet alan Fenerbahçe, 55 mücadelede berabere kalırken 104 maçta da sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Geride kalan müsabakalarda Fenerbahçe, rakip fileleri 326 kez havalandırırken, kalesinde ise 367 gol gördü.

KUPA 3’TE 3. MAÇ

UEFA’nın 2021-2022 sezonunda uygulamaya koyduğu Avrupa Konferans Ligi’nde sarı-lacivertliler, 3. kez mücadele edecek. İlk sezonda turnuvanın son 16 play-off turunda Slavia Prag ile eşleşen Fenerbahçe, rakibine her iki maçta da (3-2) mağlup olarak veda etmişti.

SIRP HAKEM MİNAKOVİC DÜDÜK ÇALACAK

Fenerbahçe ile Zimbru arasında oynanacak müsabakada Sırp hakem Nenad Minakovic düdük çalacak. Minakovic’in yardımcılıklarını Nemanja Petrovic ve Milos Miskeljin yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Danilo Nikolic olacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.