Sevilen dizi final yapıyor!

Sevilen dizi final yapıyor!
Dizilerde final günleri başladı. Bir final haberi de Show Tv'nin sosyal medyaya damga vuran yeni dizisinden! Yalancı dizisi kötü reytingleri sonucu kanaldan veto yedi!

Sevilen dizi final yapıyor!

Sezonun start vermesiyle ekranlarda dizilerin biri geliyor biri gidiyor. Adeta fabrikasyona dönen dizi sekötründe finaller başlangıçlar birbirini kovalıyor. 

Dijital platformlarda fabrika gibi arka arkaya yeni diziler başlarken ekranlarda da dizinin biri başlıyor biri bitiyor. Yaz sezonu bitmesi ile geçtiğimiz sezonun reyting rekortmeni dizilerinin yanında yeni dizilerde ekranlara gelmeye başladı.

Dizilerin reyting savaşı kıran kırana sürüyor. Komedi yaz dizilerinden tek ayakta kalan drama dönen Aşk Mantık İntikam olurken ekranlarda yeni başlayan dizilerde eski dizilerde bir bir final yapıyor. 

Yeni sezona başlayan kimi dizilerinde reytinglerde azalma yaşadığ gözlenirken yeni dizilerden kimilerin yüzleri güldü kimileri başlar başlamaz finali gördü.

Show Tv'de büyük umutlarla başlayan başrollerinden Burçin Terzioğlu ile Salih Bademci'nin yer aldığı İngiliz yapımı Liar dizisinden uyarlanan Yalancı ilginç konusu ve başarılı oyuncularına rağmen reytinglerde ilk bölümü ile çuvalladı. Çekim tarzının Türk televizyon seyircisinden uzak olduğu Yalancı komedi sevmez izleyicinin Cuma akşamı Fox tv'nin romantik komedi dizisi Aşk Mantık İntikam dizisi karşısında dahi tutunamadı.

Kulislerden gelen bilgilere göre Show Tv yeni dizisi Yalancı'nın fişini çoktan çekti. Dizinin reytinglerinni artmayacağından emin olan kanal diziyi orjinalinden de kısa tutarak ekranlara veda ettireceği öğrenildi.  

YALANCI DİZİSİ KONUSU NE?

İngiliz Liar adlı diziden uyarlanan Yalancı dizisinin konusuna gelecek olursak, dul bir edebiyat öğretmeni olan Deniz öğrencilerinden birisinin velisi aynı zamanda ablası ile aynı hastanede çalışan başarılı ünlü kibar bir cerrah olan Mehmet Emir ile yemeğe çıkar. Ertesi gün Mehmet Emir ile Deniz olayları farklı anlatır. Deniz tecavüze uğradığını iddia eder ancak hiçbir şey hatırlamaz, Mehmet Emir ise bu iddialar karşısında şok olur. İkisinden biri yaolan söylemektedir ama kim?

Orjinal dizisi 2 sezon olan ve toplamda 12 bölüm olan Liar dizisi ülkemizde aldığı reytinglerle bundan da kısa sürecek gibi duruyor. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.