Semih Kılıçsoy sahnede

Beşiktaş 24. hafta karşılaşmasında kendi sahasında karşılaştığı Trabzonspor’u 2-0 mağlup ederek rahat bir nefes aldı. Bu galibiyet çok önemliydi. Takım 3 haftadır galibiyet alamıyordu, hatta gol bile atamıyordu. Transfer yapılamamış, taraftar mutsuz, sosyal medyadan başkan ve yönetime eleştiriler başlamıştı. Atılan 2 gol ve alınan 3 puan takıma ve camiaya can, kan oldu.

2 farklı galibiyet çok iyi skor ama Beşiktaş oyun kalitesi olarak taraftarı mutlu edecek performans ortaya koyamadı. Beşiktaş’ın kendi sahasında bu kadar kötü oyun oynamaya hakkı yok. Tribünleri dolduran taraftarlar, ekran başında karşılaşmayı takip eden Beşiktaşlılar adeta futboldan soğudular. İlk yarıyı tek kelime ile anlatırsak, çok kötü futbol en net tabir olurdu. Bu kadar kötü futbol oynanmaz hele ki kendi sahanda hiç olmaz. İlk yarıda kaleyi bulan ilk şut 44. dakikada geldi.

Burası çok önemli, kaleyi bulan ilk şut 44. dakika Semih Kılıçsoy’un önüne düşen topa sol ayakla bomba gibi vurmasıyla gol oldu. Genç Semih’in attığı müthiş gol, futbol severleri çok mutlu etmiş olsa da takımın bu kadar aciz ve kötü futbol oynamasına çok üzülüyoruz. İkinci yarıdaki oyun da aynı tas hamam. Trabzonspor daha baskın ve etkili oynayan taraftı. Tehlikeli ataklar da geliştirdi ama şans Beşiktaş’ın yanındaydı. Yakaladığı net fırsatları cömertçe harcadı. Kötü değil çok kötü oynayan Beşiktaş’ın imdadına yine genç yıldızı Semih yetişti. Dakikalar 62’yi gösterdiğinde 3 kişinin arasından sıyrılıp ceza sahasında net bir vuruş yaparak takımını 2 farklı üstünlüğe taşıdı. Attığı gol, çok zor bir gol. 3 kişiyle vuruşa vuruşa ceza sahasına girmek ve son vuruşu çok klas yapmak birinci sınıf forvetlerin yapabileceği kalitedeydi.

Beşiktaş’ta bu sezon işler hiç iyi gitmiyor. Kulübün üzerinde kara bulutlar dolaşır oldu resmen. Ama olumlu taraftan bakarsak çok büyük bir yıldız adayını bu kaos ortamından çıkardı. Yönetimin en büyük icraatı Semih Kılıçsoy’un sözleşmesini 2028’e kadar uzatmak olmuştur. Semih bir yıldız gibi parlamaya devam ediyor. Adeta çölde bir vaha gibi. Genç yıldız 2 gol atarak yıldızlaştığı karşılaşmanın sonucunda takımını lig yarışında 3. sıraya taşıdı. Trabzonspor da aldığı yenilgiyle ligde 4. sıraya geriledi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları