Selin Ciğerci'den ayrılan Gökhan Çıra yeni bir iş kurmaya karar verdi

Selin Ciğerci'den ayrılan Gökhan Çıra yeni bir iş kurmaya karar verdi
Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ile olan evliliği ve olaylı boşanmasıyla gündemden düşmeyen Gökhan Çıra bu sefer de yeni işiyle dikkatleri üzerine çekti.

Gökhan Çıra 20 Milyon TL’yi gözden çıkardı

Selin Ciğerci ile boşanan Gökhan Çıra’nın iş ortaklıkları hala devam ediyor. Ayrılığın ardından hayatında yeni bir sayfa açmaya karar veren ünlü futbolcu yapacağı milyonluk yatırım ile magazinde bomba etkisi yarattı.
Çıra, ayrılığın ardından milyonlar harcayarak bir restaurant açma kararı almıştı. Daha önce yoğun iş temposu sebebiyle bu isteği yarıda kalan Gökhan Çıra, bir restaurant ve spor kulübü almak istediğini her fırsatta dile getirse de şimdi turizmci oluyor. Sapanca'dan 8 milyon TL'ye arsa alan ünlü futbolcu, toplam 20 milyon TL'lik bir tesis açacak. Çok heyecanlı olan Çıra, artık evliliğiyle değil, sadece işiyle ön planda olacağını söyledi

SELİN'İN PARASI MI?

Selin Ciğerci’den anlaşmalı olarak boşanan Gökhan Çıra, 3.5 milyon TL’lik spor arabasıyla fotoğrafını paylaşmıştı. Bir takipçisinin “Selin’in parasıyla aldığın arabayla hava mı atıyorsun” yorumuna ‘‘Gördüğün o, bildiğin değil.’’ Cevabını vermişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.