Selden etkilenen illere kredi desteği

Selden etkilenen illere kredi desteği
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, sosyal medya hesabından selden etkilenen illerdeki KOBİ'lere 'Acil Destek Kredisi' sağlanacağını açıkladı.

Selin TURŞAK/ KAMU SON HABER

Sel felaketi yurdun dört bir yanını vurdu. Şiddetli yağış nedeniyle dereler taştı, heyelanlar meydana geldi. Yağış ve heyelanlar nedeniyle, Bolu Dağı Tem Otoyolu'nun İstanbul istikameti ile Karadeniz Sahil Yolu ve Zonguldak-İstanbul Karayolu ulaşıma kapandı. Çorum, Bartın, Sakarya, Karabük, Düzce, Erzincan ve Zonguldak'ta kuvvetli sağanak yağış nedeniyle kentlerde maddi hasar oluştu. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır'dan, selden etkilenen esnafa güzel haber geldi.

300 BİN TL'YE KADAR KREDİ

Bakan Kacır, sosyal medya hesabı üzerinden selden etkilenen illerdeki KOBİ'lere KOSGEB tarafından 300 bin liraya kadar "Acil Destek Kredisi" sağlanacağını açıkladı. Desteğin kar payı veya faizinin tamamı KOSGEB tarafından karşılanacağı belirtildi.

"ACİL DESTEK KREDİSİNİ HIZLA DEVREYE ALDIK"

Bakan Kacır, "Sel felaketinden etkilenen illerimizdeki KOBİ'lerimiz için KOSGEB Acil Destek Kredisi'ni hızla devreye aldık. Felaketten etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Allah ülkemizi afetlerden korusun" dedi.

İşte Bakan Mehmet Fatih Kacır'ın paylaşımı:

igpoioi.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.