Selde mahsur kalan sürücü son anda kurtarıldı

Selde mahsur kalan sürücü son anda kurtarıldı
Ankara yaşanan sağanak cadde ve sokaklarda sele neden oldu. Keçiören'de aracı sele kapılan bir sürücü adeta ölümden döndü.

Ankara’da sağanak yağmur yağışı etkili oldu. Caddeleri ve evleri su bastı, araçlar ve yayalar ilerlemekte zorluk çekti. Keçiören ilçesi Yükseltepe Mahallesi'nde sel suları ile kapanan yolda otomobilinde mahsur kalan bir vatandaş kendi imkanları ile kurtulmaya çalıştı. Suyun hızına kapılan kişi, kendisine uzatılan iple kurtarılamayınca vatandaşlar tarafından güçlükle sıkıştığı yerden kurtarıldı.

ARABANIN ALTINDA ÇIRPINIYORDU

Haberglobal'de yer alan bilgilere göre, olaya şahit olan çevre esnafından Ömer Işık, “Dükkandan seslere çıktık. İki araba yan yana duruyordu, bir vatandaş da altında çırpınıyordu. İlk başta bir şeyler atıp kurtarmaya çalıştık ama sıkıştığı için çekme ihtimalimiz yoktu. Kimse cesaret edemedi. O anda da Allah bana bir cesaret verdi, kurtarmak için suya atladım. Arkadaşın kafasını suda durmaması için elimle tuttum. Bu arada bayağı su yuttu. Bir tane kamyonet, otomobillerin önüne durarak bent oluşturdu. Vatandaşın nefes almasını sağladık. Sonrasında suyun azalması ile çevredeki vatandaşların yardımı ile arabanın altından çıkardık” ifadelerine ye verdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.