Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Durmuş Ali Özyiğit

Durmuş Ali Özyiğit

Esrarengize Yolculuk

Sedat Peker video kaydında...

Değerli okuyucularım suç örgütü lideri mi yoksa iş adamı mı bir türlü karar veremeyen AKP'lileri bugün yazacağım.

***

AKP iktidarlarının hep yaptığı kişi veya kişiler kendisinden yana tarafsa 'müthiş iyi adamdır', değilse de 'FETÖ'cü', 'PKK'lı', 'hain', 'tüm terör örgütleri ve dış güçlerle iş birliği içinde'dir.

***

Daha düne kadar Sedat Peker'le fotoğraf çektirmek için adeta kuyruğa giren ünlüler, şimdi Peker'le resimlerini silmek için adeta panik yapmışlar.

Çünkü AKP'den, Saray'dan korkuyorlar.

***

Sedat Peker'in peş peşe videoları Youtube'den yayınlandı. Peker'in Süleyman Soylu ve Mehmet Ağar'la iddiaları adeta gündemi sarstı.

Şimdi tek tek 5 tane videodaki iddiaları buraya yazmayacağım. Ama iki önemli iddia muhabirin tecavüz sonucunda öldürülmesi ve Marina'daki uyuşturucu skandalını yazacağım.

Elazığ'da yerel bir televizyonda muhabirlik yapan bir kadına röportaj sırasında tecavüz edildiğini ve sonrasında bu kadının öldürüldüğünü Peker'in iddia etmesi ilk bombaydı. Elbette baba da, AKP Milletvekili olan oğlu da bu iddialara cevap verdi. İddiaları yalanladı. Ama yine de doğruysa korkunç bir iddia.

Diğeri ise Azerbaycan Türkü iş adamı Mubariz Gurbanoğlu'nu içeri attırıp sonrasında da Marina'ya çökülmesi burada da uyuşturucu ticareti iddiası Peker'in ikinci hamlesiydi.

Bu iki iddia dışında Sedat Peker'in öne sürdüğü konular elbette önemlidir.

***

Sedat Peker'e ne mi oldu?

Yurt dışına kaçtığında Peker'e operasyon yapılacağını çoğu kişi söylemişti.

Ama kimse ciddiye almamıştı.

Ve Peker'in evi basıldı kendi iddiasına göre kızlarına uzun namlulu silahlar doğrultuldu. Evine bayan polisler bile götürülmedi.

Sedat Peker bu olaya çok sinirlenmiş ve kinlenmiş olacak ki üst üste 5 tane video yayınladı.

Belki bu satırları yazdığımda Peker bir başka videonun kaydındadır.

Peker'in her bir videosu adeta AKP'nin içine atılmış bir bomba gibi.

***

Sedat Peker bir zamanlar Saray'ın baş konuğuydu. AKP'lilere göre inanılmaz müthiş bir iş adamıydı. AKP'li gazetecilerin yazarların yegane övdüğü kişiydi.

"Reis, reis..." diyerek Erdoğan'dan sonra "Reis" deyip övdükleri yegane kişi Sedat Peker'di.

5 video yayınlandı; ilk başta Süleyman Soylu, Peker'in pis bir mafya olduğunu keşfetti, sonrasında Erdoğan da Peker'in mafya olduğunu keşfetti.

Bir insan ya mafyadır ya da değildir.

AKP'ye hizmet ettiğinde 'saygın iş adamı', 5 video yayınladığında 'pislik mafya' ise Sedat Peker olayı, demek ki AKP'nin ne kadar oportünist bir parti olduğunun kanıtıdır.

Tıpkı Bahçeli'nin Erdoğan'ın başkanlığını desteklediğinin 'U' dönüşünü yapması sonrasında Bahçeli'nin müthiş devlet adamı olduğunu keşfetmeleri gibi.

***

Uzun lafın kısası; Sedat Peker video kaydında, aman kimse rahatsız etmesin. AKP'li troller ise sonradan keşfettikleri mafya Sedat Peker'i karalama peşindeler. Ama önce Peker'le resimlerini silmeyi unutmasınlar.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları