Seçim vaatleri yalan mı

Beşiktaş’ta bu sezon sular bir türlü durulmuyor. Ahmet Nur Çebi yönetimiyle sezona giren, alınan başarısız sonuçlar sonrası başkanlığa seçilen Hasan Arat seçim sürecinde çok iddialı ve büyülü cümlelerle Beşiktaş camiasına ‘merak etmeyin ben gelince her şey düzelecek’ mesajı vermişti. Kendinden emin ve soğukkanlı bir şekilde verilen vaatler bütün Beşiktaşlıları heyecanlandırmıştı. Neydi bu vaatler hafızalarımızı tazeleyelim.

* Dünyaca ünlü takımlarla temas kuruyoruz…

Her gittiğim yerde futbol takımını soruyorlar. Çok haklılar. Dünyaca ünlü takımlarla temas kuruyoruz. Beşiktaş’ın gücüyle transfer yapacağız.

* Dünya yıldızlarını getireceğiz…

En kısa zamanda 5 Ocak’ta başlayan transfer dönemiyle Beşiktaş’a dünya yıldızlarını getireceğiz.

* Biz hazırız.

Beşiktaş’ın bütün eksik yanlarını biliyoruz. Biz hazırız bütün sorunları çözeceğiz.

* PSG ve Chelsea’den 2 oyuncu ile anlaştım.

* 1,5 yıldır hazırlanıyoruz.

En iddialı söylemi 1,5 yıldır başkanlık seçimine hazırlanıyorum söylemiydi.

Hasan Arat’ın başkan seçilmek için söylediği vaatlerin bir kısmını belirttim. Aradan 2 ay geçti ama verdiği vaatlerden tık yok. Bu kadar büyük vaatlerle Beşiktaş camiasına resmen gaz verildi. Ortada hiçbir şey yok. 2 aylık bir yönetimin tabii ki kredisi olacaktır, ama seçim öncesinde biz hazırız, her şeyimiz hazır derseniz Beşiktaşlılar da sizi sert eleştirir. Başkan seçilmeden önce takımın durumunu biliyordunuz. Takım her geçen gün kötüye gidiyor. Taraftarın sabrı tükendi. Patlama noktasına geldi. Takım son üç karşılaşmada maalesef gol bile atamadı.

*Pendikspor:4 Beşiktaş: 0

*Beşiktaş: 0 Adana Demirspor: 0

*Sivas: 1 Beşiktaş: 0

Son 3 lig maçında kaybedilen 8 puan ve rakip kaleye 1 gol bile atamayan takım. Zirveden tam 24 puan geride kalan bir takım. Bunun sebebi hocanın çok geç takımın başına getirilmesi, hazır denilen transferlerin hâlâ yapılamamış olmasıdır. Bu büyük kulüp bunları hak etmiyor. Bu büyük taraftar bunları hak etmiyor. Seçim öncesi verilen sözler bir an önce tutulmalı. Seçim öncesinde basına servis edilen kulüp başkanlarıyla çekilen fotoğrafların gereği yapılmalı. Eğer gerçekten hazırsanız futbol takımını ayağa kaldırın. Her maç sonu özür dileyen futbolcu görmekten çok sıkıldık. Takımda mücadele etmeyen, sürekli yan pas yapan, sürekli hata yapan oyuncularla hemen ilişki kesilmesi lazım. Bu takım bütün Beşiktaşlıları çok üzüyor. Hasan Arat ve yönetimi seçim vaatlerini gerçekleştirecek mi ya da dağ fare mi doğurdu hep beraber takip edeceğiz.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları