Savaşa gider gibi sıraya girdiler Ekmek ya da su değil ‘AVM’ kuyruğu…

Savaşa gider gibi sıraya girdiler  Ekmek ya da su değil ‘AVM’ kuyruğu…
Efsane Kasım indirimini duyanlar İstanbul’da bir alışveriş merkezi önünde metrelerce kuyruk oluşturdu.

İstanbul Esenyurt’ta bir alışveriş merkezinin kasım indirimleri izdihama neden oldu. AVM’nin önünde caddeye kadar uzanan ve hatta üst geçit köprüsünü kaplayan bir kuyruk oluştu. Oluşan kuyruk dron ile havadan görüntülendi. Kuyruğa girenlerden bir kişinin “ Yapacak bir şey yok her türlü savaşa hazırım” ifadeleri dikkat çekti.

METROBÜS ÜST GEÇİDİNDE DEVAM EDEN KUYRUK

Dünya genelinde her kasım ayında yaşanan indirim günleri, Türkiye’de de yaşanıyor. İstanbul’da büyük kasım indirimlerinden yararlanmak isteyen vatandaşlar, Esenyurt’ta bulunan bir AVM’nin önünde kuyruk oluşturdu.

Sabah saatlerinden başlayan ve AVM’nin açılışına kadar büyüyen kuyruk, metrobüs üst geçidine kadar uzandı. Oluşan sıra havadan dronla görüntülendi ve kalabalığı gözler önüne serdi.

‘YÜZDE 30 İLA 40 ARASI İNDİRİM’

Yaklaşık 1 saattir sırada olduğunu belirten Mert Öztürk, “İndirimlerin olduğunu duydum kuyruğa geldim. Kıyafet alacağım erkenden geldim. İndirimler söylediği kadarıyla yüzde 30 yüzde 40 arası olacak benimde bütçem için iyi bir durum” dedi.

Sibel Metin isimli bir kadın ise, “İnşallah sıra bize de gelecek. Bekliyoruz. Montlara bakacağım. Yeni geldim sayılır. Azimliyiz başaracağız” ifadelerini kullandı.

"HER TÜRLÜ SAVAŞA HAZIRIM"

3 senedir Kasım ayı indirimlerine gittiğini söyleyen Yağmur Metin, “Heyecanlayım. 3 senelik tecrübem olmasına rağmen geç kaldım. Sıra çok ama yapacak bir şey yok, her türlü savaşa hazırım” şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.