Sarıyer'de ortalık savaş alanına döndü '1 ölü 1 yaralı'

Sarıyer'de ortalık savaş alanına döndü '1 ölü 1 yaralı'
Sarıyer Maslak’ta bir kafeteryada oturan iki grup arasında çıkan silahlı çatışma çıktı.

Sarıyer Maslak’ta bir kafeteryada oturan iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandığı belirtildi. 4 kişinin karıştığı silahlı kavgada tarafların Türk uyruklu İsveç vatandaşı olduğu öğrenilirken olay yerinde 1 tabanca ve 8 adet 9 mm boş kovanın da ortaya çıktığı açıklandı.

Olay, saat 23.00 sıralarında Sarıyer Ayazağa Mahallesi Hadım Koruyolu Caddesi üzerinde bulunan bir kafeteryanın önünde gerçekleşti. Aralarında husumet olduğu öğrenilen iki grup arasında çıkan sözlü tartışma kafeteryanın kapısında silahlı çatışmaya döndüğü öne sürüldü. İsmi öğrenilemeyen 3 Türk uyruklu İsveç vatandaşı ile bir başka Türk Uyruklu İsveç vatandaşı Mazlum Ayrancı (35) arasında çıkan silahlı çatışmada Ayrancı ve beraberindeki Umut Koyuncu (33) kurşunlar isabet etti. Olayın ardından 3 saldırgan olay yerinden kaçtı.

aw164614-02.jpg

1 ÖLÜ VE 1 YARALI

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken sağlık ekipleri Ayrancı ve Koyuncu’ya ilk yardımda bulundu. Çıkan çatışmada Mazlum Ayrancı olay yerinde yaşamını yitirirken, Umut Koyuncu ise sol ayağından yaralandığı belirtildi. Ambulansla hastaneye kaldırılan Koyuncu’nun hayati tehlikesinin olmadığı da açıklandı.

aw164614-03.jpg

8 ADET BOŞ MERMİ BULUNDU

Olay yeri inceleme ekipleri, kafeterya ve çevresinde uzun süre incelemeler gerçekleştirdi. Yapılan incelemelerde Mazlum Ayrancı’nın cesedinin yanında 1 adet silah, kafeterya çevresinde ise 8 adet 9 mm boş kovan ortaya çıktı. Öte yandan olay yerinde şüphelilere ait olduğu belirlenen bir otomobilde de incelemede bulunuldu. İncelemelerin ardından polis ekipleri kaçan 3 saldırganı yakalamak için çalışma başlattığı aktarıldı. Talihsiz adamın cansız bedeni incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu'na getirildi.

Polis ekiplerinin olayla ilgili tahkikatı devam ediyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.