Samsun'da yoğun kar mesaisi devam ediyor

Samsun'da yoğun kar mesaisi devam ediyor
Atakum Belediyesi ekipleri, kırsal mahallelerde etkili olan kar yağışına karşı yoğun çaba harcıyor.

Yolların kapanmasıyla ortaya çıkan ulaşım sorununu çözmek için hızla harekete geçen ekipler, buzlanma riskini önlemek amacıyla tedbirlerini artırdı.

Atakum Belediyesi, kentteki kırsal mahallelerde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle hızla harekete geçti. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ulaşımın aksamaması için karla mücadele çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Özellikle yüksek eğime sahip yollar için belediye tarafından birçok iş makinesi seferber edildi. Ekipler, reglaj ve V kanal çalışmalarıyla kar yağışının ardından oluşan toprak birikintilerini temizledi. Acil durum hastalarının sağlık hizmetlerine zamanında ulaşabilmesi için iş makineleri, ihtiyaç duyulan bölgelere en kısa sürede yönlendirildi. Çalışmalar sırasında buzlanma riskine karşı da gerekli tedbirler alındı.

Başkan Av. Cemil Deveci, konuyla ilgili şunları söyledi: “Ekiplerimiz, özverili çalışmalarıyla kapanan yolları en kısa sürede ulaşıma açıyor. Vatandaşlarımızın olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi için sahada aktif olarak çalışmaya devam edeceğiz. Acil durumlar için ekiplerimiz her an hazır durumda. Sorumluluklarını yüreklerinde hissederek her zamanki gibi özveriyle çalışıyorlar.''

aw133278-01.jpg

aw133278-03.jpg

aw133278-04.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.