Samsun'da belediye işçilerinden zam çağrısı

Samsun'da belediye işçilerinden zam çağrısı
Samsun Büyükşehir Belediyesi çalışanları bugün zam çağrısında bulunmak için Cumhuriyet Meydanı'nda toplandı.

Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda bugün yüzlerce belediye personeli ve işçisi zam istemek için toplandı. Yapılan toplanmayla birlikte birçok işçi isteklerini kamuoyu önünde duyururken, Belediye tarafından henüz bir geri dönüş sağlanmadı. Yüzlerce işçinin katılmış olduğu zam çağrısı için yetkililer tarafından açıklama yapılması bekleniyor.

Belediye işçileri tarafından yapılan toplanmayla birlikte, maaşların asgari ücret seviyesine inmesi, ikramiyelerin düşük verilmesi ve kadro verilmemesi konuları için açıklama Belediye-İş Sendikası Samsun Şube Başkanı İlyas Yiğit, tarafından yapıldı.

Belediye-İş Sendikası Samsun Şube Başkanı İlyas Yiğit, alınan bu maaşların belediye işçilerini mağdur ettiğini dile getirdi. İlyas Yiğit maaşların güncellenmesini ve işçiler tarafından belirtilen diğer sorunlarında yetkililer tarafından giderilmesi için açıklamada bulundu. Açıklamanın bitmesiyle birlikte belediye işçileri alandan ayrıldı. Samsun Büyükşehir Belediyesi yetkileri tarafından resmi bir açıklamanın yapılması bekleniyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.