Saldırgan otomobile ateş açtı 3 yaralı

Saldırgan otomobile ateş açtı 3 yaralı
Çerkezköy'de kar maskeli iki motosikletli, hareket halindeki bir otomobile silahla ateş açtı. Olayda otomobildeki dört kişiden üçü yaralanırken, saldırganlar kaçtı.

Olay, akşam saatlerinde Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Karacan Sokak üzerinde gerçekleşti. V.C. isimli şahıs, 55 ADV 790 plakalı otomobilini sürerken, motosikletli iki kişinin kendisini takip ettiğini fark etti. Motosikletten inen bir saldırgan, otomobilde bulunan V.C. ve arkadaşları E.D., C.D. ve İ.Ö.'ye tabancayla ateş etmeye başladı. Saldırganlar olay yerinden hızla uzaklaşırken, E.D., C.D. ve İ.Ö. yaralandı. V.C. ise saldırıdan yara almadan kurtuldu.

motosikletteki-kar-maskeli-saldirgan-otomobildekilere-ates-acti-3-yarali-6565-dhaphoto3.jpg

Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Yaralılar, Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Polisin yaptığı incelemede otomobile 10 kurşun isabet ettiği tespit edildi. Olay yerinde 12 boş kovan bulundu. Otomobil, daha fazla inceleme için emniyetin otoparkına götürüldü.

Otomobil sürücüsü V.C., polise ifade verdi. Polis, silahlı saldırıda yaralanan 3 kişiyle husumetli olduğu düşünülen ve motosikletle kaçan kar maskeli 2 zanlının yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.