Sadece 3 malzeme gerekiyor' Doğal yöntemlerle saç dökülmesini önleyin'

Sadece 3 malzeme gerekiyor' Doğal yöntemlerle saç dökülmesini önleyin'
Saçlarınız çok fazla dökülüyorsa, bu durum bir yardım sinyali olabilir! Saçlarınız dış etkenlerden dolayı hasaslaşması,dökülme,kepek, saç ucu çatallaşması gibi problemlere sebebiyet verebilir. Bu 3 malzeme saçlarınızı onaracak.. İşte detaylar..

Saçınızda yaşadığınız, kepeklenme, yağlanma,kırık gibi problemler aslında saç sağlığınızla ilgili önemli ipuçları veriyor. Günlük hayatınızda dış etkenlere fazla maruz kalan saçlarınızda güçsüzleşme olduğunda koparak dökülmeler yaşanabiliyor. Uzman ifadelerine göre önem alınmazsa bölgede yaşanan dökülme sorunu kelliğe kadar gidebiliyor. İşte dökülme sorununuzu ortadan kaldıracak alternatif tıp uzmanlarının önerdiği 3 malzemeli maske karışımı... Saç bakımınız için özellikle saçlarınız ince telli ise haftada 2 kez bu maskenin içine hindistan cevizi yağıda karıştırabilirsiniz. Maskenin içeriğinde yer alan herhangi bir malzeye alerjiniz varsa maskeyi yapmanız önerilmiyor.

Malzelemer;

2 yemek kaşığı Hint yağı
1 yumurta sarısı
1 yemek kaşığı bal


Yapılışı

Tüm malzemeleri bir kasede iyice karıştırın. Karışımı önce saçlarınızın köklerine, ardından tüm saçınıza uygulayıp saçınızda 2-4 saat bekletin. Başınızdan akmaması için bir duş bonesi takabilirsiniz. Ardından saçınızı şampuan ve saç nemlendiriciyle yıkayıp durulayın. Bunu iki ay boyunca haftada bir defa yaparsanız (İki defa yapılması tavsiye ediliyor), saçınızın artık dökülmediğini ve yeni saçların çıkmaya başladığını fark edeceksiniz.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.