Ramazan'da ekmek 1 TL olacak 'O ilde olanlar yaşadı'

Ramazan'da ekmek 1 TL olacak 'O ilde olanlar yaşadı'
Mersin'de Ramazan'da ekmek fiyatlarının 1 TL olacağı açıklandı.

Mersin Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Kırklarsırtı Mahallesi’nde bulunan Özlem Sitesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Şu anda en ucuz ekmeğin 4,5 lira fiyatı ile sattıklarını belirten Bozdoğan, Ramazan ayında ekmeğin 1 lira olacağını vurgulaması gündeme damga vurdu.

Yerel seçimlerde CHP tarafından yeniden aday gösterilmeyince partisinden istifa eden Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, seçimlerde bağımsız bir şekilde aday olacağını duyurmuştu.

1066036961-0.jpg

ATIK SU BEDELİ ALINMAYAN TEK BELEDİYE OLACAK

Seçimlere iki aydan az bir süre kalmasının ardından Belediye Başkanlığı için sahalara inen adayların vaatleri havalarda uçuşuyor. Belediye başkanlığına aday gösterilmeyen Haluk Bozdoğan ise ‘Bağımsız Tarsus Hareketi’ ile kampanya sürecine hız verdi.

Göreve geldikten sonra atık su parasının vatandaşlardan alınmaması için çalışmalarının sonucuna ulaştıklarını belirten Bozdoğan, atık su bedelinin Türkiye’de alınmayan tek ilçesinin Tarsus ilçesi olacağını açıkladı.

“RAMAZAN AYINDA EKMEK 1 TL OLACAK”

Yakın zamanda ekmek fabrikasının açılacağını vurgulayan Bozdoğan, diğer ekmek fabrikası ile aylık üretilen ekmek sayısının 150 bin’e çıkacağını duyurdu.

Şu anda Türkiye’nin en ucuz ekmeğinin Tarsus’ta olduğuna ayak basan Bozdoğan, Ramazan ayında ekmek fiyatının 1 lira olacağını söyledi. Bozdoğan, “Ekmek fiyatımız 220 gram 4 buçuk lira. Türkiye'nin en ucuzu ekmeği. Allah izin verirse yine Ramazan ayında 1 TL olacak” dedi.

114832856-whatsapp-image-2024-02-05-at-11-44-17.jpeg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.