Ramazan alışverişi yapacaklar dikkat 'Bunu yapana tam 800 TL iade edilecek'

Ramazan alışverişi yapacaklar dikkat 'Bunu yapana tam 800 TL iade edilecek'
Ramazan alışverişi yapacak vatandaşlara güzel haber geldi. Bunu yapana tam 800 TL iade edilecek.

Her banka, müşteri memnuniyetini artırmak ve ekonomik zorluklar içinde müşterilerine yardımcı olmak için düzenli olarak çeşitli kampanyalar düzenliyor. Ramazan ayının gelmesiyle birlikte, bankaların sunduğu kampanyalar milyonlarca vatandaş tarafından araştırılmaya başlandı. Ekonomik koşulların giderek zorlaşması ve yaşam maliyetlerinin yükselmesi, insanları banka, market ve alışveriş merkezlerindeki promosyonları daha dikkatli takip ediliyor. Nakit sıkıntısı çeken vatandaşın, kredi kartlarına ve finansal desteklere olan ihtiyaçları arttı.

grocery.jpg

Bankalar ise müşterilerini mağdur etmemek adına kampanya seçeneklerini genişletti. Ramazan ayı boyunca da bankalar birbirinden farklı kampanyalar düzenledi. Mart ayının ilk gününden itibaren bankalar tarafından düzenlenen Ramazan ayına özel kampanyalar duyurulmaya başlandı.

800 TL VERİLECEK

Ramazan ayı boyunca vatandaşın daha kolay alışveriş yapabilmesi için ING Bankası yeni kampanya başlattı. Kampanya kapsamında alışverişlere ek olarak hediye bonus verilecek. ING tarafından yapılan açıklamalarda da Ramazan ayı boyunca müşterilerin yapacakları market harcamalarına özel toplamda 800 TL bonus hediye edilecek.

NASIL YARARLANILIR?

Banka 8 Mart - 14 Nisan 2024 tarihleri arasında Bonus üye iş yeri marketlerinden farklı günlerde ve tek seferde 750 TL ve üzeri her ikinci alışverişte 100 TL, toplamda 800 TL bonus vereceğini duyurdu. Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce ''KATIL' yazıp, 2205’e SMS gönderilmesi yeterli.

ekran-goruntusu-2024-03-16-124356.png

İŞTE KAMPANYANIN DETAYLARI

  • Alışverişlerin her birinin farklı günlerde yapılması gerekir. Aynı gün içinde yapılan harcamalarda yalnızca bir harcama kampanyaya dahil olur.
  • ING Pegasus BolBol Kart, ING Pegasus BolBol Classic Kart, ING Pegasus BolBol Premium Kart ve ING Bonus Kart kampanyaya dahildir.
  • ING Light Kart ve ING Bonus Business Kart kampanyaya dahil değildir.
  • Bonus, 18 Nisan 2024 tarihinde kartlara yansıtılır. 5 - Kampanya müşteri bazında olduğundan, her müşteri en fazla 800 TL bonus kazanabilir. 6 - Kampanyaya sadece yurtiçinde yapılan peşin ve taksitli harcamalar dahildir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.