Rahmi Koç Sinem Dedetaş ile bir araya geldi! Fenerbahçe ve Ali Koç ayrıntısı ortaya çıktı

Rahmi Koç Sinem Dedetaş ile bir araya geldi! Fenerbahçe ve Ali Koç ayrıntısı ortaya çıktı
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş ve Türkiye’nin en ünlü iş adamlarından Rahmi Koç bir araya geldi.

Uzun süredir objektiflerden kaçınan Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç flaş bir karara imza attı. Koç, 31 Mart Seçimlerinde sandıktan zaferle ayrılmayı başaran CHP’nin adayı, Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’a bir tebrik ziyaretinde bulundu.

ekran-alintisi-jpg6.jpg

Rahmi Koç’a resmi sosyal medya hesabından teşekkür eden Dedetaş, ziyarete dair yaptığı paylaşımda, “Üsküdarlı iş insanı Sayın Rahmi Koç’a nazik ziyaretinden ötürü teşekkürler. Denizciliğe olan özel ilgisi ve özel müzeleriyle de tanıdığımız Sayın Koç ile Rahmi Koç Müzesi’ndeki Fenerbahçe Vapuru’nun restorasyonu konusunda iş birliği yapmıştık” şeklinde bir açıklama yaptı.

ekran-alintisi-jpg7.jpg

FENERBAHÇE VAPURU'NUN HİKAYESİ

sehir-hatlari-filosunun-ilk-gemilerinden-olan-fenerbahce-vapuru-restore-ediliyor-2359-dhaphoto1.jpg

1952 yılında üretilen ve 2008 yılına kadar Şehr Hatları’nda hizmet veren Fenerbahçe Vapuru, emekli edildikten kısa bir süre sonra Rahmi Koç tarafından satın alınarak müzeye çevrilmişti.

Fenerbahçe Vapuru yaklaşık 10 yıldır Rahmi Koç Müzesi’nde bulunuyor. Bu buluşmayı özel kılan unsurlardan biri de, 2021 yılında dönemin Şehir Hatları Müdürü olan Sinem Dedetaş öncülüğünde Haliç Tershanesi’nde Fenerbahçe Vapuru’nun restore edilmesidir.

BAŞKAN KOÇ 10 KASIM'DA DENİZE İNDİRDİ

836x530-fenerbahce-ataturku-10-kasim-fenerbahce-vapuru-ile-dolmabahce-sarayi-aciklarinda-andi-1699606993878.jpg

Başarıyla gerçekleştirilen restorasyon sonrası Rahmi Koç Müzesi’ne geri dönen Fenerbahçe Vapuru bundan 2 yıl sonra 10 Kasım 2023’te Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 85. Yıl dönümünde, Ali Koç’un kararıyla denize indirilmişti.

Fenerbahçe Vapuru ile Dolmabahçe’ye kadar giden Fenerbahçeli yöneticiler, oyuncuları ve teknik heyeti saat 09.05’te saygı duruşunda bulunmuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.