PTT'den herkese 1500 TL! Sadece kimlik yeterli

PTT'den herkese 1500 TL! Sadece kimlik yeterli
PTT vatandaşlara nakit desteği sağlamaya devam ediyor. Sadece kimlik kartıyla alabilceğiniz 1500 TL için şartlar belli oldu. Peki başka şart var mı? İşte detaylar haberimizde...

PTT'den herkese 1500 TL! Sadece kimlik yeterli

İhtiyaç sahibi olan ve dar gelirli olan vatandaşlar kimlikleri ile birlikte PTT’lere giderek bu ödemelerden faydalanabilecekler. Duyuru yeni yapılmasına rağmen taleplerde patlama meydana geldi. Eğer ödemeleri kaçırmak istemiyorsanız en yakın PTT şubelerine giderek başvuru yapabilirisiniz.

PTT ÖDEME YAPIYOR
Kovid-19 pandemisi ile birlikte acil nakite sıkışan vatandaşlar PTT tarafından ödeme alacak. Yeni PTT duyurusu ile yayınlanan haber ile kimlik kartınız ile beraber şubelere gittiğiniz zaman sizlere nakit ödemesi yapılacak. PTT kredi olarak verilecek bu ödemelerde şart veya kefil aranmayacak. Verilen nakit ödemeleri için tek yapmanız gereken herhangi bir koşul olmadan kimliğinizi alarak PTT şubelerine uğramak olacak. PTT şubelerine akın eden herkes ödemelerden yararlanmaya başladı.

SADECE KİMLİĞİNİZ YETERLİ
PTT tarafından yapılan açıklamalarla birlikte kişiler maddi anlamda zor bir zamandan geçtikleri bu zamanda 1500 TL ödeme yapacağını söyledi. Kredi ödemesi olarak verilen bu yardımın faiz oranı olmayacak aynı zamanda herhangi bir şart veya kefilde istenmiyor. Kişiler başvuru yapmak istedikleri zaman PTT şubelerine gitmeli ve kimlik kartlarını yanlarında götürmeleri gerekli olacak. Bu kredi ödemeleri konusunda istediğiniz kadar taksitlendirme yapabilir ve cüzi miktarlar ödeyerek geri ödeme yapabilirsiniz.

Şubeler üzerinden yapacağınız başvurular ile birlikte en kısa sürede sizlere geri dönüş yapılacak ve onay durumu belirtilecek. PTT üzerinden kredi çekmek isteyen vatandaşlar doğrudan şubeye giderek kimlik kartını verdikleri zaman kısa süre içerisinde onay formu doldurtulacak. Kredi alabilmeniz için bu durumda sicilinizin temiz olması gerekmektedir. Daha öncesinde çektiğiniz kredileri veya kredi kartı borçlarınızı düzenli olarak ödemeniz yeterli olacaktır. Sonrasında PTT üzerinden rahatlıkla kredi çekebileceksiniz.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.