Prime Video’ya bu ay gelecek iddialı yapımlar!

Prime Video’ya bu ay gelecek iddialı yapımlar!
En çok tercih edilen dijital film izleme platformu Prime Video’ya bu ay gelecek yapımlar arasında Medellin, I’m Virgo ve Tom Clancy’s Jack Ryan gibi yapımlar yer alıyor.

Prime Video da bu ay izleyici ile buluşacak yapımlar belli oldu. Platformda bu ay Medellin, I’m Virgo, My Fault, The Grand Tour: Eurocrash, I’m Virgo ve Tom Clancy’s Jack Ryan gibi yapımlar izleyicilerle buluşacak.

p1.jpg

MEDELLİN / 2 HAZİRAN, 2023

Franck Gastambide’in özgün fikrinden uyarlanan ve senaryosunu Gastambide ve Charles Van Tieghem’in (Validé) yazdığı Fransız aksiyon komedi filmi, Reda’nın (Ramzy Bedia), erkek kardeşini Medellin’deki tehlikeli bir uyuşturucu kartelinden kurtarmak basit planıyla başlar. Bir ekip toplayıp kardeşini kartelin elinden almak için Kolombiya’ya baskın yapma düşüncesinde olan Reda’nın planı, kardeşinin hayatı karşılığında çete liderinin oğlunu kaçırmaya karar vermesiyle kontrolden çıkar.

p3-001.jpg

MY FAULT / 8 HAZİRAN, 2023

Mercedes Ron’un çok satan Culpables üçlemesinden (Culpa mía, Culpa tuya, Culpa nuestra) uyarlanan film, on yedi yaşındaki Noah’nın, yeni üvey kardeşi Nick’le yaşadıkları aşk hikâyesini anlatıyor.

p4-001.jpg

THE GRAND TOUR: EUROCRASH / 16 HAZİRAN, 2023

The Grand Tour’un yeni sezonunda Jeremy, Richard ve James Orta Avrupa’da macera dolu bir yolculuğa çıkıyor. Bu 2 bin 250 kilometrelik yolculuk onları Poloya, Slovakya, Macaristan ve Slovenya’ya götürüyor. Grand Tour sunucuları, Sovyet tarzı Formula 1 denemesine katılıyor.

p5-001.jpg

I’M VİRGO / 23 HAZİRAN, 2023

Emmy ödüllü oyuncu Jharrel Jerome’un (When They See Us, Moonlight) başrolünde yer aldığı fantastik gençlik komedisi “I’m A Virgo” (Ben Bir Başağım) dizisi, Oakland’da (Kaliforniya, ABD) yaşayan ve 3,95 metre boyunda genç bir erkek olan Cootie’nin (Jerome) ergenlik yolculuğunu kara komedi tadında fantastik bir hikâyeyle anlatıyor.

p6-001.jpg

TOM CLANCY’S JACK RYAN / 30 HAZİRAN, 2023

Tom Clancy’s Jack Ryan dizisinin dördüncü ve final sezonunda kahraman şimdiye dek en tehlikeli görevini üstlenerek hem yerli hem yabancı düşmanlarla karşı karşıya geliyor. Jack Ryan, yeni CIA Başkan Vekili olarak kurum içindeki bir yolsuzluğu açığa çıkarmakla görevlendirilir ancak o sırada ülkenin savunmasızlığını ortaya çıkarabilecek şüpheli bir karanlık operasyonu keşfeder. Bir uyuşturucu karteliyle bir terör örgütü arasındaki yakınlaşmanın çok daha yakında olduğunu gören Jack, daima korumak için mücadele ettiği sisteme inancını da sorgulamak zorunda kalır.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.