Polisten kaçarken kaza yaptı Sahte plakalı araçta uyuşturucu ve silah bulundu

Polisten kaçarken kaza yaptı Sahte plakalı araçta uyuşturucu ve silah bulundu
Beylikdüzü'nde bir otomobil polise yakalanmamak için kaçmaya başladı. kırmızı ışıkta durmadan geçen otomobil 3 araca çarparak takla attı. Olay yerine gelen polis ekipleri, otomobilin plakasının sahte olduğunu ve içinde uyuşturucu madde ve silah olduğunu tespit etti.

İstanbul Beylikdüzü'nde otomobil plakasının polisler tarafından sahte olduğu tespit edilen sürücü, çevrede tehlike saçtı.

Olay, akşamüstü Yakuplu Mahallesi, Hürriyet Bulvarı üzerinde yaşandı. 34 HNA 171 plakalı bir otomobil, polis ekiplerinin şüphelendiği için durdurmak istediği sırada kaçmaya başladı. Otomobilin plakasının gerçek olmadığı ortaya çıktı. Polis ekipleri, kaçan otomobili takibe aldı. Takip esnasında otomobil, trafik kurallarına uymayarak hem kendine hem de etrafına zarar verdi. Birçok araca çarpıp devam eden otomobil, nihayet polis ekipleri tarafından durduruldu. Otomobilde bulunan iki kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanların kim oldukları ve neden sahte plaka kullandıkları soruşturuluyor.

aw110255-03.jpg

ÜÇ ARACA ÇARPIP TAKLA ATTI

Kovalamacanın ardından, Hürriyet Bulvarı üzerinde kırmızı trafik ışıklarında bekleyen diğer üç araca çarparak takla attı. Ardından kontroller yapıldı ve otomobilde bulunan plakanın sahte olduğu tespit edildi ayrıca otomobilde bir miktar uyuşturucu madde ve silah bulundu. Polis ekiplerince, tehlike saçan otomobilde bulunan üç kişi gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.