Pis Yedili'nin güzel oyuncusundan şoke eden itiraf! Sosyal medyada gündem oldu

Pis Yedili'nin güzel oyuncusundan şoke eden itiraf! Sosyal medyada gündem oldu
Bir dönemin efsane dizisi Pis Yedili'de hayat verdiği Alis karakteriyle hafızalara kazınan Ecem Karavus bir video çekerek ailesinden psikolojik şiddet gördüğünü itiraf etti.

Ünlü oyuncu bu kez de son yaptığı paylaşımlar dikkatleri üzerine topladı. Karavus bir video paylaştı ve paylaşımında şiddete değindi.

Makyaj yaptığı bir video yayınlayan Ecem Karavus şu ifadeleri kullandı:

"Merhaba arkadaşlar, Bugün size muhteşem cildimle harika bir makyaj videosu çekmek isterdim, ama sizlerin gözünde bizi koyduğunuz yerde bambaşka hayatlar yaşayabiliyoruz. "Bu sefer zorbalıkla mücadele makyajı yapacağım. Daha doğrusu şiddetle mücadele edemeyen suratımı düzeltmeye çalışma makyajı... Dünyanın her yerinde özellikle bu ülkede birçok kadının maruz kaldığı aile içi psikolojik ve ekonomik şiddetin çok kötü bir örneğini yaşıyorum.

"YALNIZ DEĞİLSİNİZ, SUSMAYIN!"

Bu makyaj için imkanlarım kısıtlı çünkü 50 gündür kişisel eşyalarıma ve gözüm gibi baktığım engelli kedilerime ulaşamıyorum. Bir insanı felaketten çıkmış gibi bırakmak safi kötülüğün bir göstergesi. Hayatım boyunca hep iyilikle, canlara dokunmaktan beslendim. Ben kadın hakları için ailemi bile karşıma aldım. Unutmayın ki yaşanan hiçbir şey sizinle ilgili değil, sadece şanssız bir zaman diliminde çok kötü insanlara denk geldiniz. Bir yerlerde susmak zorunda olduğunuzu biliyorum. Yalnız değilsiniz, susmayın!"

2222.jpg

Ünlü oyuncuya, ünlü isimlerden destek yorumları geldi.

ecem.jpg

ECEM KARAVUS KİMDİR?

Ecem Karavus, 9 Nisan 1989 tarihinde İstanbul Sarıyer'de dünyaya geldi. Bir süre Antalya’da yaşayan oyuncu, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Çağdaş Yunan Dili ve Edebiyatı kazanıp yeniden İstanbul’a döndü.



İlk oyunculuk deneyimini 2011 yılında rol aldığı Dinle Sevgili dizisi ile yaşamış; Muhteşem Yüzyıl, Pis Yedili, Alın Yazım ve Hayati ve Diğerleri dizilerinin dışında, Vezir Parmağı, Bayram Abi, Alın Yazım ve 9 On gibi sinema filmlerinde rol aldı.

Ecem Karavus 2017 yılında yayınlanan Hayati ve Diğerleri dizisinde Filiz karakterini canlandırdı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.