Park halindeki otomobil alev alev yandı

Park halindeki otomobil alev alev yandı
Mezarlık ziyaretine giden bir kişinin park ettiği aracı aniden alevler içinde kaldı.

Olay, Cumhuriyet Mahallesi'nde, Karaman İl Emniyet Müdürlüğü binası yakınlarında meydana geldi. Alınan bilgilere göre, B.Ç. isimli vatandaş, mezarlık ziyareti için hafif ticari aracıyla şehir mezarlığına gelmişti.

Aracını yol kenarına park eden kişi, ardından mezarlık alanına yöneldi. Bir süre sonra oradan geçmekte olan diğer vatandaşlar, aracın motor kısmından yükselen dumanları fark ederek durumu hemen 112 Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekibi, motor kısmından alev alan araca hızla müdahale ederek yangını kısa sürede kontrol altına aldı. Polis ekipleri ise aracın plaka kaydından sahibine ulaşarak olay yerine çağırdı.

Aracının başına gelen manzarayı gören sahibi, şaşkınlığını bir süre gizleyemedi. İtfaiye ekiplerinin soğutma çalışmalarını izleyen B.Ç., "Mezarlığa dua etmek için içeri girmiştim. Daha 5 dakika olmamıştı. Aracın yanmış olduğunu yol kenarından geçen vatandaşlar fark edip bildirmişler" dedi.

Yangının elektrik kontağından çıktığı belirlenirken, araç sahibi kimseye şikayetçi olmadığını belirtti. Hafif ticari araç, itfaiye ve polis ekiplerinin olay yerinden ayrılmasının ardından, sahibinin çağırdığı çekici ile kaldırıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.