Özgür Özel Erdoğan'ın seçim öncesi son emekli kozunu ifşa etti

Özgür Özel Erdoğan'ın seçim öncesi son emekli kozunu ifşa etti
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Erdoğan'ın 31 Mart yerel seçimleri öncesinde emekliler ile ilgili son kozunu canlı yayında ifşa etti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TELE1'de yaptığı programda çarpıcı açıklamalarda bulundu ve 2019'daki seçim başarısını değerlendirirken Millet İttifakı'nın dağılmasına ve seçim stratejisine dair önemli noktalara değindi. Özel, Erdoğan’ın yerel seçimler öncesinde emekliler ile ilgili son kozunu da canlı yayında açıkladı.

"KAZANMAMIZ GEREKEN BİR SEÇİMİ KAYBETTİK"

Özgür Özel, “Kazanmamız gereken bir seçimi kaybettik. Recep Tayyip Erdoğan’ın hedefinin ne olduğunu biliyorduk. Ama hedefi çok daha ilerideydi 2019 yerel seçimi bunu engelledi. Seçmen yine umutsuzdu ama CHP seçimli bir kurultaya gitti ve yeni bir süreç başlattı. Şimdi yine seçimlere gidiyoruz” dedi.

ERDOĞAN’IN SON EMEKLİ KOZU

ekran-goruntusu-2024-03-11-102204.png

Özel, şu anda her şeyin CHP'nin lehine göründüğünü belirtirken, Erdoğan'ın kaybettiğini gördüğü anda yeni hamleler yapabileceğini ifade etti. Özel, “Erdoğan kaybettiğini gördüğü anda bir hamle yapabilir. Zam yapacağım’ derse ‘Yap’ deriz, ‘Meclis’i aç’ derse ‘Aç’ deriz. Sonuçta emeklinin cebine girecek her para bizi memnun eder. Ama ben şu an böyle bir ihtimal olacağını düşünmüyorum” dedi.

“ANKARA’DA MANSUR YAVAŞ REKOR OYLA GELİYOR”

Yerel seçimlerde Hatay'a da değinen Özel, İstanbul, Ankara ve İzmir'de risk olmadığını ve CHP'nin bu illerde güçlü olduğunu vurguladı. İzmir'de ise büyük bir değişim alevi yaktıklarını ve genç adaylarla güçlü bir kampanya yürüttüklerini belirtti. Özel, “Seçmene saygısızlık olmasın ama anket şirketlerinin dediği gibi Ankara’da büyükşehir belediye başkanlığı yarışı sona erdi. Mansur Yavaş rekor oyla geliyor. Yüzde 60’ı zorlar deniyor. Ankara’da yarış belediye meclisinde. İstanbul’da KONDA’nın anketinde 7 puan öndeyiz. İzmir’de büyük bir değişim alevi yaktık” diye konuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.