Özgür Demirtaş'tan seçim sonrası dikkat çeken yorum 'Duvara tosladı

Özgür Demirtaş'tan seçim sonrası dikkat çeken yorum 'Duvara tosladı
Ekonomist Özgür Demirtaş'tan seçim sonrasında dikkat çeken bir yorum geldi.

Ünlü ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, seçim sonuçlarını değerlendirerek sosyal medya üzerinden düşüncelerini paylaştı. Demirtaş, seçim sonuçlarının iktidar partisi için önemli bir ders niteliğinde olduğunu vurgulayarak, nas ekonomi politikasının başarısızlığını dile getirdi.

Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Demirtaş şu sözlere yer verdi:

"Görünüşe göre iktidar partisine tarihi bir ders verilmiş durumda. Nas ekonomi politikası ciddi bir başarısızlıkla karşı karşıya. Nas Ekonomi Politikası duvara tosladı. Umarım bu durumdan gereken dersler çıkarılır ve bundan sonra hiçbir siyasi parti bilimsel gerçeklerin dışına çıkmaz."

Türkiye, bugün bir kez daha yerel seçimler için sandık başına gitti. Yurt genelinde yaklaşık 208 bin sandıkta oy kullanıldı ve oy verme işlemi saat 17.00'de sona erdi.

Büyükşehirlerde büyükşehir belediye başkan adaylığı, ilçe belediye başkan adaylığı, ilçe belediye meclis üyesi adaylığı, muhtarlık ve ihtiyar heyeti için oy kullanıldı.

İstanbul'da resmi olmayan ilk sonuçlara göre, CHP adayı Ekrem İmamoğlu yüzde 50.91 oranında oy alırken, AKP adayı Murat Kurum ise yüzde 39.94 oranında oy aldı.

Ankara'da ise, CHP adayı Mansur Yavaş yüzde 59.92 oranında oy alırken, AKP adayı Turgut Altınok yüzde 31.90 oranında oy aldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.