Öz evlatlar iş başına

Beşiktaş’ın olağanüstü seçimli genel kurulu 26 Kasım tarihinde gerçekleşecekti ancak çoğunluk sağlanamadığı için toplantı tarihi 3 Aralık Pazar günü çoğunluğa bakılmaksızın yapılacak. İki adaylı son zamanların en önemli seçimine gidiyoruz. Beşiktaş’ta son zamanlarda yönetim ve taraftar arasında soğuk rüzgârlar esiyordu. Ahmet Nur Çebi ve yönetiminin Beşiktaş’a büyük zarar verdiğini düşünüyorum.

Beşiktaş’ta şu an otorite boşluğu ve belirsizlik mevcut. Yeni gelecek yönetimin bir an önce Rıza hocayla koordineli bir şekilde doğru ve nokta transferle futbol takımını ayağa kaldırması gerekiyor. Seçime 3 gün kaldı. Bütün Beşiktaş camiası gibi ben de çok heyecanlıyım. Çocukluğumdan itibaren tutkulu bir şekilde âşık olduğum takımım 35’inci başkanını seçecek. Seçim günü yaklaştıkça iki aday da yönetim kurulunda yer alacak önemli isimleri açıklamaya başladı.

Beni en çok mutlu eden nokta iki aday da Beşiktaş camiasının içinden çıkmış öz evlatlarına yönetim kadrolarında yer vermesi oldu. Hasan Arat başkan seçilirse siyah beyazlı kulübün iki efsane ismi Samet Aybaba ve Feyyaz Uçar’ın ekibinde yer alacağını duyurdu. Samet Aybaba Futbol Takımları Genel Koordinatörü olacakmış. Altyapı, Kadın Futbolu, A Takım hepsinin anahtarı Samet Aybaba’da olacak. Feyyaz Uçar’ın ise futboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi olacağı belirtildi. Sayın Arat’ın şu açıklamalarını çok önemli buluyorum.

Biz sporu ve idareyi ayırıp hedefleri belirli bir noktada toplayacağız. Sporu sporcular yönetecek. Sporu spordan gelenler yönetecek. Diğer başkan adayımız Serdal Adalı’nın ekibinde Mehmet Özdilek’in olacağı belirtilmişti. Mehmet Özdilek de camianın sevdiği, saydığı efsanesidir. Bu seçimi kim kazanırsa kazansın Beşiktaş’ımızı Beşiktaş’ın öz evlatları yönetecek. İşin en tatlı tarafı da bu olsa gerek. İki başkan adayının da Rıza Çalımbay’la devam mesajını çok önemsiyorum.

Rıza hocaya sezon başında istediği oyuncuları alın görün bakın nasıl bir takım ortaya çıkarıyor. Beşiktaş taraftarına nasıl keyifli futbol izlettiriyor. Ben Rıza hocanın çok başarılı olacağına inanıyorum. Seçimlerden sonra artık Beşiktaş’ımızın başarılarını ve iyi futbolunu yazarız, çizeriz. İki başkan adayı da çok iyi Beşiktaşlıdır. Bakalım Pazar günü seçimi hangisi kazanacak. Hep beraber göreceğiz.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları