"Oyunculuk dönemimde keşke Jesus ile çalışabilseydim"

"Oyunculuk dönemimde keşke Jesus ile çalışabilseydim"
Trabzonspor - Fenerbahçe maçından sonra 2-0'ın değerlendirmelerinde bulunan Ogün Temizkanoğlu "Oyunculuk dönemimde keşke Jesus ile çalışabilseydim " ifadelerini kullandı.

Bu maç Dünya Kupası öncesi son maç olsaydı bu kadar net konuşmazdım. Fenerbahçe iyi değerlendirdi arayı ama alışılagelmiş oyununun dışına çıktı. Fenerbahçe''nin görüntüsü Jesus dönemindeki en kötü performanstı.

"1 FAZLA OLMANIN AVANTAJINI KULLANDI"

Defansta hiç hata yapmayan avantajlı olur dedim. Fenerbahçe, Siopis oyundan çıkınca orta sahayı eline aldı. Trabzonspor 1 fazla olmanın avantajını kullandılar. Daha fazla pozisyon buldu. İlk yarı bunu yapamadılar. 11''e 11''de ikisi de birbirini kilitlemeye yönelikti. İlk yarıdaki oyun takımların ismine yakışmayan bir oyundu.

"TAKIMINI YALNIZ BIRAKMAMALISIN"

Böyle bir derbinin içinde takımını yalnız bırakmayacaksınız. Oyunculuk dönemimde keşke Jesus ile çalışabilseydim diyordum. Ama bu maç bile bile lades oldu. Orta sahadaki oyunculara müdahale etmesi gerekiyordu. İlk yarı sadece koştukalrı için Crespo''nun yorulduğunu da gördük. Oyuna hemen müdahale etmesi gerekiyordu.

"HAK ETTİ VE ALDI"

Trabzonspor hak ettiği bir galibiyet aldı. Çok net pozisyonlara girdi ama değerlendiremediler. Mücadele gücü yüksekti. Çok fazla kanatları kullanmadan oynanan bir müsabaka oldu. Ferdi sadece bir şeyler yapmaya çalıştı ama ona yardımcı olan oyuncu da yoktu.

"OYUN ANLAYIŞI YANLIŞTI"

Fenerbahçe''nin oyun anlayışı ve düzeni çok yanlıştı. Çok basit top kayıpları oldu. Saydık! 3-4 pas yapan bizden alkış alıyordu. Alternatif oyuncu çıkması gerekiyordu. Onları da göremedik. Fenerbahçe bugün 1 puan almış olsaydı 3 puan almış gibi sevinirdi.

"KART ÇOK ERKEN GELDİ"

Kırmızı kart çok erken geldi. Maç 11''e 11 devam etseydi belki de Trabzonspor 10 kişi kalabilirdi. Bu sefer de bu baskı Trabzonspor''da olacaktı. Fenerbahçe kırmızıyı görünce Trabzonspor rahatladı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.