Övdükleri duble yolu değil, hava yolunu tercih ettiler

Övdükleri duble yolu değil, hava yolunu tercih ettiler
AKP'li üç milletvekili ve İl Başkanı, 89 kilometre uzaklıktaki İslahiye'ye bayram ziyareti için helikopter ile gitti. Sosyal medya hesabından paylaşılan yolculuğun fotoğrafı çok sayıda kişi tarafından eleştirildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kurban Bayramı'nın birinci gününü Gaziantep'in depremde en çok hasar gören Nurdağı ve İslahiye ilçesindeki vatandaşlarla geçirdi. Bakan Yerlikaya'nın programına bürokratlar ile başta milletvekilleri ve belediye başkanları olmak üzere siyasiler de eşlik etti.

Ancak, AKP Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, kendisiyle beraber milletvekilleri Ali Şahin, Mehmet Eyüp Özkeçeci, Bünyamin Bozgeyik ve AKP İl Başkanı Ertuğrul Teymur'un bulunduğu helikopter fotoğrafını sosyal medya hesabından, “İçişleri Bakanımız Sn. Ali Yerlikaya'yı Gaziantep Havalimanı'nda karşılamanın ardından bayramlaşma programlarımız için helikopter ile İslahiye'ye geçtik” yazarak duyurdu.

akp.jpg

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ GELDİ

3 AKP milletvekili ve AKP İl Başkanı'nın Nurdağı'na kadar otoyol, kalan 10 dakikalık bölümü ise duble yol olan güzergahı helikopter ile gitmesine sosyal medyadan da tepki yağdı. Bununla ilgili olarak sosyal medya kullanıcıları tepkilerini şöyle dile getirdi:

"Keşke karayolu ile gitseydiniz. Hem otoban, hem eski yolun halini görmüş olup vatandaşı anlamış olurdunuz.

"Helikopter ücretini kim ödüyor acaba?

"Devletin imkanlarını kullanıp 1 saatlik yolu helikopterle gidiyoruz diye bir de millete hava atacaksın. Olacak iş mi Doçent hanım

"Devletin malını babanızın malı gibi kullanıyorsunuz, 1 bilemedin, 1.5 saatlik yola helikopterle gidiyorsunuz. Tabii vatandaş yoksulluğa şükredecek ki sizler itibardan tasarruf etmeyeceksiniz. Bir vatandaş olarak israfa ve bu düzene hakkımı helal etmiyorum.

"Biraz tasarruflu davransanız keşke. Ülkemizde tasarruf hep hane halkına düşüyor.

"Altı üstü 40-45 dakika sürecek yol için helikopter kullanılıyorsa bunun masrafı kim tarafından karşılanıyor?

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.