Otomotiv devinden sıfır ayarında 2. el otomobil

Otomotiv devinden sıfır ayarında 2. el otomobil
Renault, ‘Renew’ adını verdiği çalışmasını Türkiye’de hayata geçirdi. Birçok markanın aracın yer aldığı bu listede, yenilemiş araçlar düşük fiyata satılıyor. İşte haberin detayları…

Ebrar Kadir TABAN / KAMU SON HABER

Otomotiv piyasasındaki kriz devam ediyor. Türkiye’de de faaliyet gösteren otomotiv devi Renault bu sorunu bir nebze olsun hafifletmek için bir çalışma başlattı.

Daha önce birkaç farklı ülkede gerçekleştirilen fakat ham madde ve çip krizi yüzünden bir süre askıya alınan bu çalışma Türkiye’de de uygulanmaya başlandı.

11-001.jpg‘Renew’ olarak adlandırılan bu çalışmada Renault, vatandaşlardan satın aldığı 2. El araçları orijinal haline uygun bir şekilde yenileyip tekrar satışa sunuyor.

Renault, ekspertiz işlemlerinin ardından vatandaşlardan satın aldığı araçları orijinal parçalar ile baştan aşağıya yenileniyor. Yenileme işleminin ardından resmi internet sitesinde bu araçlar satışa sunuluyor.

222.jpg

Ülkemizde yeni hayata geçen bu uygulama sayesinde, normalden daha uygun fiyata satışa çıkarılan araçlara vatandaş tarafından yoğun ilgiye maruz kaldı.

-İŞTE LİSTEDEKİ BAZI YENİLENMİŞ ARAÇLAR-

1-kopya.jpg

2-kopya.jpg

3-kopya.jpg

4-kopya.jpg

5-kopya.jpg

6-kopya.jpg

7-kopya.jpg

8-kopya.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.