Otomotiv devinde rekorları alt üst eden kampanya ‘Son 8 gün’ Krediyi duyan koşuyor

Otomotiv devinde rekorları alt üst eden kampanya ‘Son 8 gün’ Krediyi duyan koşuyor
Ünlü otomotiv devi rekorları alt üst eden kampanyasını duyurdu.

Pek çok vatandaş düşük faizli ve uygun fiyata araba almak için internette araştırmaya başladı. Çoğu araba firması ise ekim ayı kampanyalarını duyurmaya başladı. Onlardan biri de Hyundai İ10 oldu. Türkiye’de birçok takipçisi olan araba markasının kampanyası ise dikkat çekiyor.

Artan enflasyon ve hayat pahalılığı, otomobil fiyatlarını 2023 yılında vursa da bu yıl pek çok araba markaları cüzi miktarda zam gerçekleştirdi. Bu nedenden bazı vatandaşlar en ucuz otomobil ve kampanyalarını araştırmaya şimdiden başladı.

hyundai-ici.jpeg

İZMİT’TE ÜRETİMİ YAPILIYOR

Ünlü Güney Koreli otomotiv devi yılın ilk ayında geçerli olacak kampanyasını duyurdu. En ucuz otomobiller arasında yer alan Hyundai i10 yeni kampanyasını açıkladı. Türkiye’de İzmit’te üretim gerçekleştiren firma, 2023 yılında 710 bin TL’ye satışa sunduğu İ10 1.0 MPI Jump MT modeli bu yıl 835 bin TL’den satışa çıkarılıyor.

hyundai-i100.jpg

DEV KAMPANYA

Kampanya 835.000 TL azami / maksimum kampanyalı satış fiyatı i10 1.0 MPI Jump MT modeli için geçerli olduğu açıklandı. Kredi kampanyasında 6 ay sonra ödeme detayı ise cezbediyor.

Garanti BBVA tarafınca tüm vade ve tutarlardaki 6 Ay ertelemeli kredi kullanımlarında %4,99’dan başlayan faiz oranları ile, Yapı Kredi tarafınca %4,99’dan başlayan faiz oranları ile, TEB Oto Finans tarafınca tüm vade ve tutarlardaki 3 Ay ertelemeli kredi kullanımlarında %4,99’dan başlayan faiz oranları ile gözleri üzerine çekiyor.

Kampanya için son tarih ise 30 Nisan olarak belirlendi.

hyundai-i10.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.