Otomobile çarpıp sürüklenen motosikletli genç ağır yaralandı

Otomobile çarpıp sürüklenen motosikletli genç ağır yaralandı
Burdur şehir merkezinde, gece saatlerinde yaşanan bir trafik kazada, hızla ilerleyen bir motosiklet sürücüsünün park halindeki bir araca çarptı.

Olay, gece bir saat civarında Özgür Mahallesi'ndeki Gazi Caddesi'nde gerçekleşti. İddialara göre, bir arkadaşına ait olan ve 15 ACK 022 plakalı motosikleti kullanan 22 yaşındaki E.E., park etmiş bir aracın aniden yola çıkış yapması sonucu kontrolünü kaybederek 15 ER 060 plakalı Honda marka aracın sol tarafına çarptı ve yola fırladı. Kontrolden çıkan motosiklet, karşı şeride geçerek 15 LK 808 plakalı park halindeki bir Kia araca çarparak ancak durabildi.

Olaya tanık olanlar tarafından yapılan acil çağrı üzerine, olay yerine hızla sağlık ve emniyet ekipleri yönlendirildi. Sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından, ağır yaralı olan motosiklet sürücüsü E.E., ambulansla Burdur Devlet Hastanesi'ne sevk edildi, araç sürücüsü E.D. ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Ayrıca, motosiklet sürücüsü E.E.'nin ehliyetsiz olduğu tespit edildi ve kendisine ve motosikletin ruhsat sahibine toplam 25 bin 954 Türk Lirası tutarında ceza kesildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.