OSTİM Teknik Üniversitesi akademik personel alacak

OSTİM Teknik Üniversitesi akademik personel alacak
OSTİM Teknik Üniversitesi öğretim üyesi ve elemanı olarak 39 akademik personel alacak. Son başvuru tarihi 28 Mayıs 2022 olarak açıklandı.

OSTİM Teknik Üniversitesi Rektörlüğünden: DÜZELTME İLANI

13 Mayıs 2022 tarihli ve 31834 sayılı Resmi Gazete''de yayımlanan akademik personel ilanımız aşağıdaki gibi düzeltilmiştir.

Başvuru Tarihi : 14/05/2022

Son Başvuru Tarihi : 28/05/2022

Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alım ilanımız için;

Ön Değerlendirme Tarihi : 30/05/2022

Sınav Tarihi : 31/05/2022

Sonuç Açıklama Tarihi : 02/06/2022

Üniversitemize 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ile 7100 sayılı Bazı Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkındaki Kanun, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ile Vakıf Yüksek Öğretim Kurumlan Yönetmeliği''nin ilgili maddeleri uyarınca aşağıda nitelikleri belirtilen kadrolara tam zamanlı öğretim elemanı alınacaktır.

Müracaat edecek adayların ilgili Yönetmelik hükümlerinde belirtilen asgari başvuru koşullarını sağlamaları ve aşağıda istenilen belgeler ile birlikte Profesör ve Doçent kadrosuna müracaat edecek adaylar ile Yabancı Diller Bölümüne müracaat edecek adayların Rektörlük İnsan Kaynakları Daire Başkanlığına, Doktor Öğretim Üyesi, Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi kadrolarına müracaat edecek adayların ilgili Fakülte Dekanlıklarına veya Yüksekokul Müdürlüğüne şahsen veya posta yoluyla başvurmaları gerekmektedir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.