Organize suç örgütüne İstanbul'da dev operasyon

Organize suç örgütüne İstanbul'da dev operasyon
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklamada, suç örgütlerine yönelik düzenlenen MAHZEN-38 operasyonunun ayrıntılarını aktardı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya resmi X hesabından yaptığı bir açıklamada, güvenlik güçleri tarafından organize suç örgütlerine yönelik İstanbul’un çeşitli ilçelerinde başarı ile icra edilen MAHZNE-38 operasyonunun ayrıntılarını aktardı.

ekran-alintisi-jpg3.jpg

Bakan Yerlikaya’nın açıklamasına göre, İstanbul’un Kağıthane, Esenler ve Başakşehir ilçelerinde güvenlik güçleri tarafından, kasten öldürme, kasten yaralama, öldürmeye teşebbüs, tehdit gibi bir çok suça karışmış şüphelilerin yakalanmasına yönelik eş zamanlı olarak düzenlenen MAHZNE-38 operasyonunda, 10 şüpheli kıskıvrak yakalandı.

ekran-alintisi-jpg2.jpg

Bakan Yerlikaya’nın açıklamasında ayrıca, güvenlik güçleri tarafından başarı ile icra edilen operasyonlar sonucu, 5 adet ruhsatsız tabanca ile çok sayıda uyuşturucu hap ve mühimmata da el konulduğu belirtildi.

ekran-alintisi-jpg1.jpg

Ali Yerlikaya açıklamasının sonunda suçta kibirlenenlere halkın huzurunu kaçıranlara, organize suç örgütleri ve çetelere göz açtırılmayacağını belirtti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.