Ordu'da şidetlenen rüzgar çatıları uçurdu

Ordu'da şidetlenen rüzgar çatıları uçurdu
Ordu’da akşam saatlerinde etkili olan fırtına nedeniyle çatılar uçtu, araçlar hasar gördü. Bir binanın çatısının uçma anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.


İl genelinde akşam saatlerinde başlayan rüzgar bir süre sonra şiddetini arttırmasının ardından fırtınaya dönüştü. Sağanak ile birlikte etkili olan Altınordu ve bazı ilçelerde binaların çatılarının uçmasına sebebiyet verdi. Çatı uçmaları sonrası bazı mahalle yoları ulaşıma kapanırken, uçan çatılar ise park halindeki araçlara zarar vererek maddi hasara yol açtı. İtfaiye, polis, Ordu Büyükşehir ve ilçe belediye ekipleri alanlarda çalışma başlattı.

3 ARAÇTA HASAR MEYDANA GELDİ
Altınordu ilçesinde galerici esnafı Bekir Ergen, kopan çatı nedeniyle 3 aracında hasar meydana geldiğini söyledi. Koray Kuru ise ilk olarak şiddetli bir ses duyup korktuklarını, ardından ise çatının araçların üzerine düştüğünü gördüklerini ifade etti.

CAN KAYBI YOK
Fırtına nedeniyle ilin farklı ilçelerinde de ağaç devrilmesi, çatı uçmaları ve elektrik kesintileri meydana geldi. Fırtına kaynaklı herhangi bir can kaybı yaşanmadı. Ekiplerin çalışmaları sürüyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.