Opel'den Kasım ayını kasıp kavuracak kampanya

Opel'den Kasım ayını kasıp kavuracak kampanya
Opel, sıfır kilometre elektrikli araç sahibi olmak isteyenler için Aralık ayı kampanyasını başlattı.

Alman otomotiv devi Opel, Türkiye’deki otomotiv sektöründe şu anda yaşanan durgunluğu kendi lehine çevirmek için pazar çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Otomotiv devi gerçekleştirdiği pazar çalışmaları neticesinde potansiyel müşterilerini cezbedecek bir kampanya oluşturma kararı aldı.

Front side view of grey Opel Corsa Electric with black alloys and roof

Bunun sonucunda Opel, Aralık ayının sonuna kadar geçerli olan özel olarak bir kampanyaya imza attı. Bu kampanyanın asıl amacı, otomotiv sektöründe şu anda yaşanan kriz durumuna rağmen satışlarını arttırmak, sıfır kilometre elektrikli bir araca sahibi olmak isteyenleri kendine çekmek ve piyasaya sürdüğü elektrikli araç sayısını arttırmak.

Opel Corsa Electric black interior side view from passenger seat with woman in background in yellow shirt

Opel bu kampanyayı elektrikli motora sahip olan modeli ‘Yeni Corsa Elektrik’ için Aralık ayının sonuna kadar geçerli olacak şekilde hazırladı. Otomotiv piyasasını altüst edecek olan bu kampanya, sıfır kilometre elektrikli araç sahibi olmak isteyenler için bir fırsat olabilir. Kampanya, 2023 model ‘Yeni Corsa Elektrik’ sahibi olmak isteyenleri yakından ilgilendiriyor.

Rear side view of grey Opel Corsa Electric with black alloys and roof

Bu dev kampanya, 200 bin TL 12 ay taksitle 0,99 faizli kredi imkanını içeriyor. Kasım ayının sonuna kadar geçerli olan bu kampanya sıfır kilometre elektrikli araç sahibi olmak isteyen vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor.

YENİ CORSA ELEKTRİK GÜNCEL FİYATI VE ÖZELLİKLERİ

Yeni Corsa Elektrik tek tip motor ve donanım seçeneği olan GS modeli ile satışa sunuldu. Aracın güncel tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı 1.187.900 TL olarak belirlenmiş durumda.

ekran-alintisi-001.jpg

100 Kw yani yaklaşık olarak 136 beygirlik güce sahip olan elektrikli motoru, şehir içinde 492 kilometre menzil sunan bataryası ve yüzde 20'den yüzde 80'e ortalama 25 dakikada şarj olabilme imkanı tanıyan bu araç elektrikli otomobil almak isteyenlerin gözdesi durumunda.

ekran-alintisi1.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.