Onlarca suç kaydı bulunuyor '3 yıldır aranıyordu

Onlarca suç kaydı bulunuyor '3 yıldır aranıyordu
Zonguldak'ta jandarma ekipleri, 72 ayrı suç kaydı bulunan ve 24 ayrı suçtan aranan zanlıyı yakalayarak gözaltına aldı. Zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı, Jandarma Dedektiflerince (JASAT) aranan şahısların yakalanmasına yönelik detaylı araştırmalar sonucunda; zanlının 72 ayrı suç kaydı bulunduğu ve Kırıkkale, Ankara, Bursa, İstanbul, Tekirdağ, Bartın, Amasya, Kocaeli, Karabük, Zonguldak'ta 24 ayrı suçtan aranma kaydı ve toplamda 15 yıl 10 gün hapis cezasıyla arandığını tespit etti.

Yaklaşık üç yıl boyunca yakalanmamak için sürekli olarak kılık değiştirdiği belirlenen zanlının, akraba ve yakınlarının kimlik bilgilerini kullandığı ve sık sık Bursa'nın Gemlik ilçesine gittiği tespit edildi.

Zonguldak Jandarma Komutanlığı'na bağlı JASAT timleri, Bursa'da görevlendirilerek, Bursa İl Jandarma Komutanlığı JASAT ve Gemlik İlçe Jandarma Komutanlığı asayiş ekipleriyle ortak çalışmalar yürüttü.

Zanlı, Gemlik Devlet Hastanesi'nde yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan zanlı, çıkarıldığı adli makamlar tarafından kesinleşen hapis cezası nedeniyle tutuklanarak Bursa E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna sevk edildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.