Önce doktorla tartıştılar sonra özür pankartı açtılar

Önce doktorla tartıştılar sonra özür pankartı açtılar
Muş'un Hasköy ilçesinde bir hasta ile yakını, doktorla tartışmaya tutuştu. Ardından sağlık ocağının girişine 'özür' pankartı astılar.

Hasköy Toplum Sağlığı Merkezi'nde 21 Aralık tarihinde muayene randevusu bulunan bir hasta ve yakını merkezde görevli Dr. Koray Topçu ile tartışmaya başladı.

Tartışma sonrası pişmanlık hisseden hasta ve yakını, ertesi gün sağlık merkezinin bahçe duvarlarına doktordan özür diledikleri bir pankart astı.

aa-20231228-33295493-33295486-musta-doktorla-tartisan-hasta-ve-yakini-astiklari-pankartla-ozur-diledi.jpg

DOKTOR TEŞEKKÜR ETTİ

Tartışmadan ertesi gün rahatsızlık hisseden hasta ve yakını pişmanlıklarını doktordan özür dileyerek ortaya koydu. Ardından sağlık merkezinin duvarına "Dr. Koray Topçu'ya saygısızlık ettik, özür dileriz" yazılı pankart asarak özürlerini herkese gösterdi.

Dr. Koray Topçu ise pankartı görünce sosyal medya hesabından paylaşımını yaptı. Hasta ve yakınına teşekkürlerini ileten Topçu, 13 yıldır Muş'ta görev yaptığını ve ilçedeki vatandaşlarla aralarında olumlu bir ilişki bulunduğunu vurguladı.

aa-20231228-33295493-33295491-musta-doktorla-tartisan-hasta-ve-yakini-astiklari-pankartla-ozur-diledi.jpg

SAĞLIKTA ŞİDDETİN FAZLA OLDUĞU ORTAMDA OLUMLU HAREKET

Dr. Topçu, yapılan bu pankartlı davranışa mutlu olduğunu dile getirdi. Sağlıkta şiddet olaylarının fazla olduğu dönemde böyle bir pankartın güzel bir jest olduğunu düşündüğünü söyleyen Topçu, hasta ve yakınının düşünceli davrandıklarını ifade etti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.