Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Mehlika Figen Yazar

Mehlika Figen Yazar

Sonsuz Bilinç

Olumlamaların gücü

"Bir şeyi kırk kere söylersek olurmuş" derler. Hiç sizin de başınıza geldi mi? "Korktuğum başıma geldi" ya da "bak ben demiştim böyle olacağını, gördünmü haklı çıktım" diye.

Gerçekten de tekrar tekrar söylediğimiz her bir kelime cümle gelecek realitemizi belirler. Kuantum çekim yasası nettir. "Neye odaklı olursak onu kendimize çekeriz."

Fransız bilim insanı ve aynı zamanda eczacı-psikolog Emile Coue, her sabah ve akşam düzenli olarak şu sözleri telkin edermiş. "Yaşadığım her gün kendimi her yönden daha iyi hissediyorum". Emile Coue, ona gelen hasta ve danışanlarını hiç ilaç tedavisi olmadan bu şekilde iyileştirirmiş. Zamanla bu iyileşmeler arttıkça tıp dünyasından doktorlar ona gelip sormuşlar "Nasıl bu hastaları iyileştiriyorsun?" diye. O da şöyle cevap verirmiş "Ben bir şey yapmıyorum. Onlar sürekli olarak kendilerine telkin vererek bedenlerinin iyileşmesini sağlıyorlar" diyormuş. Tabii bu tıp dünyası ve ilaç sektörünün işine gelmediği için zamanla bu bilim insanının yaptıkları unutulmuş ya da unutturulmuş.

Emile Coue, 1920'li yıllarında yaşamıştır.  O zamanlar Birinci Dünya Savaşı yeni bitmiş, insanlar savaşın üzerlerine sinen yıkımın etkisiyle mücadele verirken kendisi iyimser bakış açısıyla "Birinci Dünya Savaşı  geride kaldı. Şu andan itibaren her şey daha iyi olacak" diye söylermiş. Ve söyledikçe yaşamı günden güne daha iyiye gitmeye başlamış.

1980'li yıllarında Louise Hay'in Düşünce Gücüyle Tedavi kitabı büyük yankı uyandırmıştır.  Yine aynı sistem devrede olduğu için tabiki. Olumlu telkinlerle kendimizi iyileştirme serüveni.

İşte tüm bu anlattıklarımdan yola çıkarak olumlu düşünceler ve telkinler, özellikle 21 gün boyunca tekrar tekrar söylendikçe beyin nöron ağları, daha olumlu bir realite yaratmak için işe koyulur. Ancak öncesinde mutlaka bunu istikrarlı bir şekilde yapmaya gönüllü olmamız gerekir. Yazımı özellikle para bolluk ile ilgili bazı olumlamalar ile bitirmek istiyorum. Bu telkinleri 21 gün söyleyin. Bakalım hangi muhteşem olasılıkları oluşturacaksınız? İlerleyen zaman içerisinde geri bildirimde bulunmak için  her zaman bana "f.guven76@gmail.com" mail adresimden ulaşabilirsiniz.

- Bildiğim bilmediğim her türlü helal kaynaktan para bana kolaylıkla gelir, ben parayı ve parasızlıkları sevgiyle affettim.

- Zenginliği ve servet sahibi olmayı seçiyorum ve bunu hak ediyorum. Çünkü ben değerliyim.

- Her gün her yönden her şekilde iyiye daha iyiye gidiyorum (Silva Metodu'nun sloganı bu olumlama aynı zamanda).

- Para pozitif enerjidir

- Ben bolluğu hak ediyorum.

- Ben bir para mıknatısıyım.

- Zenginliğe olan tum katılıklarımı ve dirençlerimi serbest bırakıyorum.

- Şimdi evrenin beni büyük bir bolluk ile kutsamasına izin veriyorum.

- Ben gücüm, ben parayım.

- Her yerden ve herkesten para bana akıyor

- Harcadıkça param katlanarak daha da çoğalıyor..

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları