Olayların kadını Amber Heard beyazperdeye geri dönüyor!

Olayların kadını Amber Heard beyazperdeye geri dönüyor!
Jonny Depp’in eski eşi Amber Heard gündemden düşmeyen davaları kaybetmesinin ardından ortadan kaybolmuştu. Heard, yeni filmi ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Jonny Depp’e açtığı iftira davasını kaybeden Amber Heard, oyunculuğu bırakıp gözlerden uzak yaşamaya başlamıştı. Hollywood’u terk ederek İspanya’ya yerleşen ünlü oyuncunun yeni filmi, Sicilya'da düzenlenen film festivalinde izleyicinin beğenisine sunulacak.

amber2.jpg

Eski eşi Jonny Depp ile yaşadığı tartışmalı günlerinden ardından sessizliğe bürünen Amerikalı oyuncu Amber Heard'ün yeni filmi prestijli festivalde gösterilecek. "In The Fire" filmiyle beyazperdeye geri dönen yıldız, Sicilya'da düzenlenen 69. Taormina Film Festivali'ne katılacak.

Yönetmen Conor Allyn ve rol arkadaşı Eduardo Noriego ile prömiyere katılacak olan Heard, uzun bir süre sonra ilk kez bir etkinlikte boy gösterecek. Festival, 23 Haziran ile 1 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek.

ZOR GÜNLERİN ARDINDAN İLK FİLM

Heard'ün başrolünde yer aldığı "In The Fire" adlı filmde, Heard bir çocuğa yardım etmeye çalışan Grace adlı bir psikiyatr rolünde. 1899 yılında geçen film, gerilim türünde olacak. Bu film, Heard'ün tüm dünyada ses getiren karalama davası sonrası ilk projesi olma özelliği taşıyor.

amber.jpg

Festival daha önce La Dolce Vita, The Godfather, Braveheart, Mission Impossible, Inglourious Basterds gibi filmlere ev sahipliği yaptı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.