Oğuzhan Uğur'dan Kemal Kılıçdaroğlu çıkışı

Oğuzhan Uğur'dan Kemal Kılıçdaroğlu çıkışı
Oğuzhan Uğur, Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik "Programda sönük kalır" diyenlere sosyal medya hesabından cevap verdi. “Kılıçdaroğlu’nun siyasette ilk nasıl sivrildiğini hatırlıyor musunuz?” diye soran Uğur, "Hükümetten bazı isimleri teke tek masaya davet etmişti, davetine icabet edenleri de belgelerle pes ettirmişti. İstifa eden bile olmuştu” dedi.

Babala TV'nin kurucusu Oğuzhan Uğur, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Mevzular Açık Mikrofon" programına katılacağının açıklanmasının ardından “Programda sönük kalır” şeklinde gelen eleştirilerine sosyal medya hesabından cevap verdi.

Twitter hesabından yaptığı açıklamada Uğur, "Bir bilgi ya da hatırlatma. Kılıçdaroğlu M.A.M. Programında sönük kalır diyen az bir kısım genç CHPli arkadaş, Sn. Kılıçdaroğlu’nun az evvel yaptığı canlı konuşmayı dinlemişsinizdir. Benim yaşım da var, ben hatırlıyorum, peki Sn. Kılıçdaroğlu’nun siyasette ilk nasıl sivrildiğini siz hatırlıyor musunuz? Hükümetten bazı isimleri teke tek masaya davet etmişti, davetine icabet edenleri de belgelerle pes ettirmişti. İstifa eden bile olmuştu. Son zamanlarda siyaset takip etmek zorunda kaldığınız için bu eski bilgiyi de haliyle atlamış olabilirsiniz. Detayları kutsal googledan araştırabilirsiniz. Artık bırakın temiz temiz programımızı yapalım" dedi.

jhytjtfj.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.