Odun yüklü kamyon virajı alamayınca devrildi 1 Yaralı

Odun yüklü kamyon virajı alamayınca devrildi 1 Yaralı
Kocaeli'deki Kuzey Marmara Otoyolu'nda, D-100 bağlantı yolunun virajında kontrolünü kaybeden odun taşıyan bir kamyon, bariyerlere çarparak yan yattı. Olay sonucunda kamyon şoförü yaralanmıştır.

Kocaeli bölgesindeki Kuzey Marmara Otoyolu'nda, D-100 karayolu bağlantısında bir odun taşıyan kamyon, virajı alamayarak bariyerlere çarptı ve devrildi. Olay sonucunda kamyon sürücüsü yaralandı. Meydana gelen olay, Gebze ilçesindeki Tavşanlı lokasyonunda gerçekleşti.

Alınan bilgilere göre, Ş.G. yönetimindeki 34 VD 0461 plakalı kamyon, virajı başarıyla tamamlayamayınca kontrolden çıkıp bariyerlere çarparak yan yattı. Kamyonun devrilmesiyle odunlar etrafa dağıldı ve aracın kabin kısmı hasar gördü. Ş.G., olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk yardım müdahalesi yapıldıktan sonra hastaneye sevk edildi. Jandarma, güvenlik tedbirleri alarak trafik akışını düzenledi. Yoldaki odunlar, başka bir dorseli tıra yüklenerek temizlendi. Yol temizliği ve kamyonun çekilmesi işlemleri tamamlandıktan sonra trafik normale döndü. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.