O ilde toplu taşımaya zam geldi 'Tarih belli oldu

O ilde toplu taşımaya zam geldi 'Tarih belli oldu
Trabzon'da toplu taşımaya zam geldi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile D ve M plakalı dolmuşlar, ulaşım hizmet kalemlerindeki fiyat artışı sebebiyle zorunlu bir düzenlemeye gitmek zorunda kaldı. Büyükşehir otobüsleri ve dolmuşlar, 19 Şubat Pazartesi gününden itibaren yeni tarifelere göre hizmet verecekler.

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Toplantısı'nda alınan karara göre, Ortahisar ilçesinde Büyükşehir Belediyesi otobüslerinin tarifeleri tam 14.50 lira, indirimli bilet fiyatı ise 11.50 lira olarak belirlendi. Öğrencilere yönelik pozitif ayrımcılık yapılmakta olup, öğrenci biniş fiyatında ise 1.5 liralık bir artış öngörülmüştür. Ortahisar'da hizmet veren D plakalı dolmuşlar için sivil yolcu biniş fiyatı 18 lira, öğrenci biniş fiyatı ise 13 lira olarak güncellendi.

image-5727.jpgTrabzon Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Ulaşım Koordinasyon Merkezi Toplantısı'nda alınan karar doğrultusunda Büyükşehir otobüsleri ile D ve M plakalı dolmuşların tarifelerinde güncelleme yapılacağı belirtildi. Bu çerçevede, Büyükşehir otobüslerinin şehir içi tam, indirimli ve öğrenci biniş fiyatlarının sırasıyla 14.50 lira, 11.50 lira ve 7 lira olarak revize edildiği ifade edildi

ekran-goruntusu-2024-02-18-134839.pngDolmuşlar ve Büyükşehir Belediyesi otobüslerinin, 19 Şubat Pazartesi gününden itibaren yeni tarifelere göre hizmet vermeye başlayacağı bildirildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.