O bankadan mobilya kampanyası

O bankadan mobilya kampanyası
Garanti Bankası kredi kartı ile mobilya alışverişi yapan müşterilerine yeni kampanya sundu. Garanti'nin mobilya kampanyası 31 Mayıs'ta sona erecek.

bgazete - Kredi kartı mobilya kampanyaları farklı dönemlerde farklı şekillerde çıkabiliyor. Bugün sizlere güncel mobilya kampanyası haberinden söz edeceğiz. Garanti Kredi Kartı tarafından düzenlenen bu kampanya neticesinde yapacağınız mobilya alışverişlerinizden bonus kazanarak farklı bir ihtiyacınızı karşılayabileceksiniz. Kazandığınız bonusu diğer ihtiyaçlarınız için kullanarak evlenmeyi daha kolay bir hale getirmeniz mümkün olacak.

Garanti Bankası tarafından düzenlenen kampanyada mobilya alışverişlerinde fazladan taksit ve bonus kazanabiliyor.

Bonus mobilya kampanya seçenekleri sayesinde özellikle yeni evlenmek isteyen genç çiftlere büyük kolaylıklar sağlıyor. Garanti Bonus Kredi Kartına sahip olan genç çiftler evlenirken alacakları mobilyadan bonus kazandıkları gibi ekstra taksit imkanı da elde ediyorlar. Mobilya alışverişinizi Garanti Bonus Kredi Kartı ile ödediğiniz takdirde banka size fazladan ekstra 4 taksit imkanı veriyor.

Garanti Kredi Kartı mobilya kampanyası 31 Mayıs 2023 tarihinde sona erecek

Garanti Bonus kampanyaları için kazandığınız bakiyeler kampanyadan sonra yüklenmektedir. Aktif olan mobilya kampanyası için de aynı durum geçerli. 3 Haziran 2023 tarihinde başlayacak bonus kullanım süresi 3 Temmuz 2023 tarihine kadar devam edecek.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.